KAUPPA
137 000 €

Kattohuoneisto Playa Flamenca, Orihuela Costa 4h+k

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 95 m² Huoneita: 4
Maa: Espanja Kaupunki: Orihuela Costa
Lisätiedot
Tämä kattohuoneisto sijaitsee Orihuela Costalla, halutulla Playa Flamencan alueella, kävelymatkan päässä kauppakeskus Zenia Boulevardista sekä suosituilta lauantaimarkkinoilta.

Asunnossa on kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, oleskelutilat sekä hulppean kokoinen kattoterassi. Huoneisto on kahdessa kerroksessa; ylimmän kerroksen rauhassa on tilava makuuhuone, jolla on oma en-suite kylpyhuone, vaatehuone sekä käynti kattoterassille. Yhtiöllä on asukkaiden käytössä oleva uima-allas, palloilukenttä sekä leikkipaikka lapsille.

Hinta nyt vain 137.000 euroa!!

Kaikki meillä myynnissä olevat kohteet ovat suoraan omistajan kanssa tehtyjä, omia toimeksiantojamme. Emme myy laisinkaan Espanjassa niin yleisiä "toisen käden" -toimeksiantoja. Näin pystymme takaamaan sinulle aina turvallisen ja luotettavan asuntokaupan.

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama asiantuntija palvelee sinua niin Suomessa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apunasi myös kaupan jälkeen. Kun tarvitset apua kotimaan asunnon myynnissä, teemme sen tehokkaasti kotimaisen Open Market kiinteistönvälitys -brändin alla. Ole yhteydessä meihin myös mikäli harkitset kotimaan asuntosi myyntiä.

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto. Alueella on lukuisia puhtaita ja kirkasvetisiä sinisen lipun uimarantoja. Lisäksi alueelta löytyy erinomaisia golfkenttiä, joissa pelaaminen on edullista. Hyvät mahdollisuudet myös muuhun monipuoliseen ulkoliikuntaan ja urheiluun ympäri vuoden.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla