KAUPPA
295 000 €

Kattohuoneisto upealla merinäkymällä Alanyassa

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 250 m² Huoneita: 4
Maa: Turkki Kaupunki: Alanya
Lisätiedot
Upea, moderni 3 makuuhuoneen kattohuoneisto Mahmutlarissa aivan rannan tuntumassa.

Tämä huoneisto on 250 m2, kauniisti sisustettu ja kalustettu, jossa lattialämmitys 2 kylpyhuoneessa. Sisäänkäynti on alakertaan, jossa on 3 makuuhuonetta, kylpyhuone suihkulla ja erillinen pyykkitupa/varastotila. Yhdessä makuuhuoneessa on oma parveke ja toista pienempää makuuhuonetta käytetään tällä hetkellä olohuoneena. Täällä on myös yksi suuri makuuhuone omalla kylpyhuoneella, kahdella parvekkeella joista yksi on ns. ranskalainen parveke ja toinen kaareva parveke, josta tosi upea näkymä taivaansiniselle merelle.

Marmoriportaat johtavat yläkertaan, jossa toinen olohuone, kylpyhuone suihkulla ja moderni keittiö ja ruokailutila. Olohuoneesta on pääsy kattoterassille, josta upea näkymä merelle. Täällä on runsaasti tilaa rentoutumiseen ja auringonottoon.

Tämä ihastuttava kattohuoneisto sijaitsee vain 80 m kauniilta hiekkarannalta, jonne pääsee alikäytävän kautta tien alitse. Kompleksista löytyy suuri uima-allas ja aurinkoterassi, sauna, kuntosali ja pysäköintialue.

Kiinteistö sijaitsee lähellä Mahmutlarin keskustaa jossa runsaasti kauppoja, ravintoloita ja markkinat kaksi kertaa viikossa. Alanyan keskustaan on matkaa vain 11 km jonne pääsee helposti bussilla.