KAUPPA
Ofitec Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (430)

Ruosilantie 16 D
00390 HELSINKI
Liiketoiminta ja työpaikat, Liikkeille ja yrityksille
http://WWW.OFITEC.FI

Katustandy (A-teline) WindPro B1 (70x100cm)
  • Katustandy (A-teline) WindPro B1 (70x100cm)
239€ 296€

Katustandy (A-teline) WindPro B1 (70x100cm)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 toukokuuta 08:51
Kunto: -
Lisätiedot
Isokokoinen katustandy ulkokäyttöön.
Tämän tuotteen hinta alv 0 %, hintaan lisätään alv 24 %.

Katustandy ulkokäyttöön B1 (70 x 100 cm), joka kestää tuulessa ja tuiskussa.Taulussa käytännölliset kääntökehykset, joihin voit helposti vaihtaa mainokset muutamassa sekunnissa. Käännä kehysten reunat, irrota suojamuovi ja aseta mainokset kehyksiin. Kiiltämätön PVC suojamuovi suojaa julisteet pölyltä ja lialta. Tyylikkäät 40 mm alumiinikehykset. Mainosteline on kiinnitetty pohjaosaan jousin. Vedellä tai hiekalla täytettävä pohjaosa tekee mainoksesta vakaan ja pyörät pohjaosan alla helpottavat mainostelineen liikuttelua. Paino täytettynä 43 kg, ilman täytettä 19,5 kg.

Valikoimastamme löydät myös valkotaulut, fläppitaulut, liitutaulut, korkkitaulut, huopataulut, pellavataulut, lasikirjoitustaulut, snap-kehykset, ja lukolliset ilmoitustaulut.

Kaikki tuotteet mitä tarjoamme, ovat uusia ja niitä on varastossa enemmän kuin yksi. Toimistomme sijaitsee Helsingissa Konalassa, voit tulla noutamaan tuotteen tilattuasi sen verkkokaupastamme. Nyt panemian aikana emme ota ketään sisään toimistoomme. Voimme myös lähettää tuotteet, toimitusmaksu 15 euroa + alv