340 000 €

Kaunis kattohuoneisto upealla merinäkymällä

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 290 m² Huoneita: 5
Maa: Turkki Kaupunki: Alanya
Lisätiedot
Nyt sinulla on mahdollisuus tulla tämän Mahmutlarissa sijaitsevan upean 3 makuuhuoneen kattohuoneiston omistajaksi, josta upeat näkymät Välimerelle.

Tämä moderni huoneisto on tyylikkäästi sisustettu ja kalustettu, ja on kooltaan 290 m2. Huoneisto on ihanteellinen sinulle, jos tahdot asua lähellä merta. Huoneistossa on suuret ikkunat ja parveke, josta salpaavan kaunis näkymä turkoosinsiniselle merelle. Täällä on avoin olohuone ja keittiö yhdistelmä, jossa moderni ja täysin varustettu keittiö takaseinän varrella, jossa baaritiski ja tilava ruokailutila. Täältä on pääsy ulos parvekkeelle, joka kiertää huoneistoa kahden puolin. Sisäänkäynti huoneistoon on samassa kerroksessa, ja tästä kerroksesta löytyy myös suuri makuuhuone, jossa on oma kylpyhuone ja oma parveke vuoristonäköalalla. Marmoriportaat johtavat eteisestä yläkertaan, jossa on vielä 3 makuuhuonetta ja käytännöllinen varastotila. Tällä hetkellä yhtä makuuhuonetta käytetään olohuoneena. Kummassakin makuuhuoneessa on oma kylpyhuone. Kaikista yläkerran huoneista on pääsy tilavalle aurinkoterassille, joka on täydellinen paikka rentoutumiseen tai miksei seurusteluun hyvien ystävien seurassa.

Kompleksi on kaunis ja hyvin hoidettu, jossa on suuri uima-allasalue ja aurinkoterassi kauniilla puutarhalla. Täällä on myös grillipaikka, yksityinen pysäköintialue ja pelihuone, kuntosali ja sauna. Kiinteistö sijaitsee täydellisellä paikalla kadun toisella puolella rantaa ja lähellä Mahmutlarin keskustaa, jossa on laaja valikoima kauppoja, ravintoloita ja baareja. Etäisyys Alanyaan on vain 11 km.