Ansku
Torin käyttäjä maaliskuusta 2014
Uusimaa
Helsinki
Kesämökki / mummonmökki 2020 -

Kesämökki / mummonmökki 2020 -

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 31 lokakuuta 20:09
Max viikkovuokra: - Min nukkumapaikkoja: -
Lisätiedot
Halutaan vuokrata huhti-syyskuuksi mummonmökki / kesämökki n. 120 km Helsingistä. Mahdollisesti myös koko vuodeksi tai useammaksi vuodeksi. Olemme keski-ikäiset opettaja ystävykset sekä 12 v. pieni (12 kg )koira. Olemme vuokranneet 11 vuoden ajan eri mökkejä. Viimeisen 5v. olemme olleet samassa paikassa (joka on tosi ihana), mutta haluaisimme jo vaihtaa maisemaa. Olemme maalanneet, hoitaneet puutarhaa, kunnostaneet pihapiiriä jne.. Meistä saatte tunnolliset vuokralaiset, jotka pitävät mökistänne / talostanne huolta kuin omastaan.
Sähköt, vesi, sauna ehdoton kyllä. Sisävessakin olisi hyvä, mutta tarvittaessa pärjäämme ilmankin.
Luonto on meille tärkeä. Joten metsää olisi kiva nähdä mökkimme lähellä. Seuraamme lintujen muuttoa, pesintää ja ruokailua, oravien touhuja, kurkien muuttoja, peurojen, hirvien ja mäyrien touhuja (riistakamerasta), lepakoiden touhuja. Eräänä kesänä meillä oli jopa oma telkkä - Touho nimeltään hoidossa.
Mikäli tunnet, että olisimme sopivia hoitamaan mökkiäsi, seuraamaan ja huolehtimaan luontokappaleista, niin olethan yhteydessä.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja