KAUPPA
HR Solutions Finland Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (15)

Hämeentie 68 C, 2. krs.
00550 Helsinki
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.hrsolutions.fi

Kioskityöntekijä Vantaalle (äitiysloman sijaisuus)

Kioskityöntekijä Vantaalle (äitiysloman sijaisuus)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 syyskuuta 10:27
Lisätiedot
Haemme Vantaan Tikkurilassa sijaitsevaan kauppakeskus Dixin Stop@Station kioskeihin positiivista ja energistä kioskityöntekijää!

Stop@Station palvelee asiakkaitaan monipuolisella valikoimalla aamuvarhaisesta iltamyöhään, kaikkina viikonpäivinä. Tarjolla on laaja valikoima kioskituotteita, online-veikkauspiste, luettavaa, elintarvikkeita, kahvia ja pientä purtavaa.

Kioskimyyäjänä osallistut Stop@Stationin päivittäisiin työtehtäviin ja vastaat osaltasi loistavasta asiakaspalvelusta sekä tuloksesta. Tärkeimmät työvälineesi ovat asenne ja motivaatio. Lisäksi toivomme että omaat aurinkoista ja myyntihenkistä asiakaspalveluasennetta. Veikkausosaaminen, HSL-lippujen tietämys, erikoiskahvien valmistus sekä hygieniapassi luetaan eduksesi, mutta eivät olet edellytys valituksi tulemiselle.

Työtunteja on tarjolla 30h/viikossa ja hakijoilta edellytetään mahdollisimman joustavaa käytettävyyttä kaikissa vuoroissa. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus ja työsuhde on voimassa 31.3.2020 asti.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pikaisesti! Työpaikan hakeminen on meidän urasivuston kautta todella nopeaa ja vaivatonta! Klikkaa itsellesi uusi työpaikka.
Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja