KAUPPA
HR Solutions Finland Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (11)

Hämeentie 68 C, 2. krs.
00550 Helsinki
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.hrsolutions.fi

Kioskityöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Kioskityöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 5 marraskuuta 12:11
Lisätiedot
Haemme Helsingin Rautatieasemalla sijaitsevaan Stop@Station kioskiin positiivista ja energistä kioskityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Stop@Station palvelee asiakkaitaan monipuolisella valikoimalla. Tarjolla on laaja valikoima kioskituotteita, online-veikkauspiste, luettavaa, elintarvikkeita, kahvia ja pientä purtavaa.

Kioskimyyjänä osallistut Stop@Stationin päivittäisiin työtehtäviin ja vastaat osaltasi loistavasta asiakaspalvelusta sekä tuloksesta. Tärkeimmät työvälineesi ovat asenne ja motivaatio. Lisäksi toivomme että omaat aurinkoista ja myyntihenkistä asiakaspalveluasennetta.

Kioski on auki päivittäin aamuvarhaisesta iltamyöhään, joten toivomme valmiutta työskennellä joustavasti kaikissa vuoroissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tarjolla on vakituinen työsuhde ja työtunteja on tarjolla vähintään 90h/3vk, hakijan toiveet huomioiden.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pikaisesti! Työpaikan hakeminen on meidän urasivuston kautta todella nopeaa ja vaivatonta!
Klikkaa itsellesi uusi työpaikka rennossa työyhteisössä.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja