KAUPPA
Into Kustannus Oy Outlet

Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

Kalevankatu 43
00180 Helsinki
Vapaa-aika ja harrastukset, Kirjat ja lehdet
https://kauppa.intokustannus.fi/kampanjat/outlet/

Kohtalona Suomenlinna -kirja
  • Kohtalona Suomenlinna -kirja
5 €

Kohtalona Suomenlinna -kirja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 26 tammikuuta 17:37
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Linnoitussaaren historian salatut elämät

Suomenlinna kätkee sisälleen vuosisatoja sotahistoriaa ja valtataistelua, mutta myös ihmiselämän koko kirjon hienostelusta hekumaan ja kurista kurjuuteen. Ääneen pääsevät niin Suomenlinnan rakennuttajan avioton tytär kuin Suomen pahin sarjamurhaaja, ja mukana on myös punavankien vartijana toiminut nuorukainen, sittemmin Suomen pitkäaikaisin presidentti Urho Kekkonen. Historian kulkua 1750-luvulta 1900-luvulle katsotaan arjen tasolta, esimerkiksi kauppiaan, kahlevangin ja imettäjän näkökulmasta. Kirjaan on koottu myös asukkaiden outoja kohtaamisia linnoitussaaren vanhojen haamujen kanssa ehkä Krimin sodassa silpoutunut venäläinen sotilas ei vieläkään ymmärrä kuolleensa

Kohtalona Suomenlinna on viihdyttävä ja valaiseva historiateos, ja myös jokaisen saarella kävijän käyttöön soveltuva opaskirja, joka avaa uusia näkökulmia Susisaaren, Iso-Mustasaaren, Länsi-Mustasaaren ja Pikku-Mustasaaren jännittävään menneisyyteen.

Avainsanat: kirja, kirjat, Suomenlinna

- - -

Into Kustannuksen Outletista löydät kirjoja edullisin poistohinnoin sekä painosten viimeisiä kappaleita. Osta kirja ja tutustu Outletin koko valikoimaan verkkokaupassamme: