Susanna
Torin käyttäjä helmikuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (12)
Uusimaa
Vihti, Nummela | Kartta
Koiran aktivointipeli / namiautomaatti Lucky Treat
  • Koiran aktivointipeli / namiautomaatti Lucky Treat
  • Koiran aktivointipeli / namiautomaatti Lucky Treat
  • Koiran aktivointipeli / namiautomaatti Lucky Treat
  • Kartta
22 €

Koiran aktivointipeli / namiautomaatti Lucky Treat

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 elokuuta 21:36
Myydään pattereilla toimiva All For Pawsin Lucky Treat koiran aktivointipeli / namiautomaatti Interactives.

Koostuu hedelmäpelimäisestä namiannostelijasta sekä erillisestä, langattomasta tassulla painettavasta laukaisunappulasta, jolla koira saa aktivoitua nameilla täytetyn annostelijan pudottamaan sisuksistaan pienen määrän automaattiin ladattuja nameja aktivoinnin tuottaman hedelmäpelinäänen ja automaatin luukuvien vilkkumisen jälkeen.

Korkeus noin 28 cm, syvyys enimmillään noin 18 cm. Tassulla painettavan laukaisunappulan halkaisija noin 12 cm.

Automaatti toimii kolmella C-paristolla ja laukaisunappula kahdella AA-paristolla. Paketti automaatin C-pattereita tulee kaupan päälle. Ei muuten kuluta kovin paljon pattereita, kun vain muistaa sammuttaa molemmista yksiköistä virrat käytön jälkeen.

Oman koiran munuaissairauden aiheuttama namikielto estää tämän käytön meillä, siksi nyt kiertoon. Toki automaattiin voi laittaa ruokanappuloitakin, mutta niiden tulee olla pienempiä, kuin mitä koiraherramme sallitussa ruokavaliossa nyt on.

Vastaavanlaisen automaatin ovh 49,90 euroa Mustissa ja Mirrissä, jonka verkkosivuilta viimeinen kuva on lainattu ja joka kuvaa sivuillaan lelua seuraavasti: "koiran oma kolikkopeli, josta karvainen uhkapeluri voittaa aina makoisia palkintoja".

Nouto Nummelasta tai arkisin aamulla / iltapäivällä Vantaankosken aseman tai Lommilan Ikean luota tai muutoin työmatkan varrella.

Tai postitus +9,90 euroa hyvin pakattuna Smartpostilla.