KAUPPA
HR Solutions Finland Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (15)

Hämeentie 68 C, 2. krs.
00550 Helsinki
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.hrsolutions.fi

Kokki tunnelmalliseen italialaiseen ravintolaan

Kokki tunnelmalliseen italialaiseen ravintolaan

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 syyskuuta 10:42
Lisätiedot
Haemme asiakkaallemme Ravintola La Bottegaan kokkia!

Oletko itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, ruokaan intohimoisesti suhtautuva ja asiakaspalveluhenkinen kokki? Toivotko pääseväsi valmistamaan aitoa italialaista ruokaa, parhaimmista raaka-aineista? Jos kuulostaa hyvältä, voit olla etsimämme!

La Bottega sijaitsee Helsingin Ullanlinnassa osoitteessa Tehtaankatu 13. Tarjolla on á la carte listan -annoksia sekä maukkaita viinejä. Lisäksi La Bottegasta voi ostaa mukaan muun muassa laadukkaita juustoja, oliiviöljyä sekä leikkeleitä.

Haemme italialaisen keittiön salat tuntevaa omatoimista, positiivista ja ennen kaikkea osaavaa ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa ammattilaista. Valittu henkilö nauttii vastuusta sekä haluaa kehittää eteenpäin niin itseään, kuin myös ravintolan toimintaa. Ravintola on tunnelmallinen ja pieni, joten valitun kokin tulisi pystyä toimimaan myös asiakkaiden parissa ja käyttää kassaa. Englannin kielitaito on välttämätön työssä selviytymiselle. Onhan sinulla hygieniapassi ja mielellään myös anniskelupassi.

Työsopimus on aluksi 6 kuukauden määräaikainen HR Solutionsin kautta, mutta paikkansa lunastavalle tekijälle on toki hyvät mahdollisuudet jatkoon. Ravintola on auki keskiviikosta lauantaihin ja työajat tulevat sijoittumaan näille päiville klo 15-22 väliin. Työtunteja tarjolla keskimäärin n. 80h / 3 vikkoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jo ennen hakuajan päättymistä. Toimithan siis nopeasti, jos työ mielenkiintoisessa ympäristössä kiinnostaa! Jätäthän hakemuksen sivuillamme palkkatoiveineen.

Voit tutustua lisää ravintolaan osoitteessa https://www.labottega.fi

Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja