KAUPPA
HR Solutions Finland Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (14)

Hämeentie 68 C, 2. krs.
00550 Helsinki
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.hrsolutions.fi

Kokoaikainen kahvilatarjoilija Dixiin

Kokoaikainen kahvilatarjoilija Dixiin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 lokakuuta 15:54
Lisätiedot
Robert's Coffee etsii positiivista ja rautaista asenteetta omaavaa kokoaikaista kahvilatarjoilijaa viihtyisään kahvilaan Tikkurilaan! Tule mukaan kehittämään Suomen arvostetuinta kahvilabrändiä!

Saat energiaa asiakaspalvelusta ja monipuolisista työtehtävistä. Työskentelytyylisi on oma-aloitteinen, vastuullisen itsenäinen ja asiakaspalvelulähtöinen. Odotamme, että sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelusta ja kahvila- tai ravintola-alalta. Edellytämme kahvilatarjoilijoilta tekemisen meininkiä, iloista asennetta ja hygienia- sekä anniskelupassia.

Tarjolla on täydet työtunnit ja mukava työyhteisö, jossa jokainen pääsee kehittämään itseään sekä ammattitaitoaan. Kahvila on auki klo 06:00-20:00 välisenä aikana kaikkina viikonpäivinä ja valitulta henkilöltä edellytetään mahdollisuutta työskennellä kahvilan kaikkina aukioloaikoina. Palkkauksessa noudatetaan Majoitus- ja ravintola-alan työehtosopimusta.

Työpaikan hakeminen on meidän urasivuston kautta todella nopeaa ja vaivatonta! Klikkaa itsellesi uusi työpaikka.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja