Ari Maavirta
Torin käyttäjä huhtikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Thaimaa
Watboon, kancanaram

Kolmio 72m2 Thaimaa Pattaya, Park Lane Jomtien res

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 72 m² Huoneita: 3
Maa: Thaimaa Kaupunki: Pattaýa
Lisätiedot
Nyt myydään tai vuokrataan hieno kolmio 72m2 kalustettuna kauppaan sisältyy lakanat/pyyhkeet, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiat, matot, uuden karheat jääkaappipakastin, Pyykkikone, TV, tilaustyönä lisä kaappeja, säilytys arkku ja ovat lukollisia omille tavaroille vuokralaisia varten,taloyhtiössä Park Lane rak.2010/5 seinä pinnat maalattu ja tapetoitu, 700 -800m rannasta, taloyhtiössä ravintola, jossa pieni kauppa ja pyykinpesu palvelu. Taloyhtiössä myös hyvä tasoinen uusituilla laitteilla kuntosali asukkaiden käytössä maksutta. 1600m2 uima-allasta hyvin hoidettu. Neljä taloa tämä asunto house3 ja toinen kerros.Parvekkeet ovat aamu auringon eli idän suuntaan, paistaa n.2,5h on siis viileämmällä puolella, kaksi erillistä makuuhuonetta ja kummassakin oma erillis huoneessa suihku/wc. Kaksi ilmastointi laitetta, 2-vuoden ikäinen pesukone, 2 vuotta vanha tv, säilytys kaappeja on useita. Yhtiövastike vuosi 17.400 bht = 37,50 euroa/kk/450 euroa/vuosi, asuntoon kaupan yhteydessä tulee yhtiö mukaan thaimaan lakien mukaan. Yhtiön nimi on Rakos Ltd siksi että länsimaalainen voi omistaa asuntoja thaimaassa.
Asunto on vuokrattavissa kun emme itse paikalla, tuottoa vuokralaisilta on tullut melko hyvin itse ei olla maksettu yhtiövastiketta vielä kertaakaan, asuntoa hoitaa luotettava suomalais/thai mies,hänellä kiinteistövälitys liike, varmaan jatkaa sopimusta uuden omistajan kanssa.
Hp. 2,590,000milj. baht. Asunnon kunto erittäin hyvä.
Yhteyden otot kiitos e-meil.
Kauppakirjat tekee thaimaaksi ja suomeksi tai minkä kansallisuuden omaava ostaja on, thaimaan lakien mukaan luotettava lakiasiat tunteva henkilö.
Linkki, http://www.happyhomespattaya.com/fi/properties/all-properties.html?ipquicksearch=1

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla