Anniina Rauhala
Torin käyttäjä elokuusta 2016
Uusimaa
Helsinki, Vartioharju

Kolmio työssäkäyvälle pariskunnalle

Halutaan vuokrata. Ilmoittaja: Anniina Rauhala. Ilmoitus jätetty 1 joulukuuta 18:21.
Talotyyppi: - Rakennusvuosi: - Asumismuoto: -
Sijainti: Uusimaa - Helsinki, Vartioharju
Reilu kolmikymppinen työssäkäyvä pariskunta etsii kotia rauhalliselta paikalta hyvillä kulkuyhteyksillä! Toiveena olisi 3h+k, mutta iso kaksiokin saattaa toimia, mikäli asunnossa on työhuoneeksi käyvä erillinen tila (esim. parvi). Oma piha ja/tai sauna olisi upea plussa, astianpesukoneelle tulisi löytyä ainakin paikka. Perheeseen kuuluu myös kaksi koiraa, jotka eivät ole haukkuherkkiä eivätkä puuhaile ei-toivottuja remontteja asunnossa. Luottotiedot ja kotivakuutukset ovat kunnossa, olemme luotettavia vuokranmaksajia ja koti on meille tärkeä.

Asunnon ei tarvitse olla iskemätön ja kiiltäväksi kromattu, arvostamme enemmän kodikkuutta kuin sisustuslehtimiljöötä. Sisäilman tulisi olla hyvä, muutoin emme erityistä luksusta kaipaa. Mielellään kaukolämpö, mutta jos asunnossa on sähkölämmitys, toivoisimme myös tulisijaa.

Sijainnin suhteen löytyy joustoa, mutta hyvät julkiset yhteydet ja ulkoilumahdollisuudet luonnonhelmassa ovat meille tärkeitä. Aivan kaupungin sykkeeseen tai aseman viereen emme halua, ihanteellinen etäisyys mahdolliselta juna- tai metroasemalta olisi n. 0,5-1 km. Esimerkiksi Etelä-Haaga, Käpylä, Arabia tai Lauttasaari olisivat toivottuja alueita, mutta raidelähiöillekään emme ole allergisia. Ensisijaisesti etsimme asuntoa Helsingistä, Vantaa tai Espoo saattaa tulla kyseeseen ihanteellisen kodin löytyessä.

Vuokrataso voisi mielellään kiikkua tonnissa tai alle, mutta joustovaraa on, mikäli ohittamaton mahdollisuus sattuu kohdalle.

Otathan ystävällisesti yhteyttä, mikäli vuokrakotisi voisi olla meille se oikea! Vuorotyön vuoksi otan yhteydenottoja vastaan aluksi vain sähköpostitse.