Kootamo nahkahanskat, work, bushcraft
  • Kootamo nahkahanskat, work, bushcraft
  • Kootamo nahkahanskat, work, bushcraft
  • Kootamo nahkahanskat, work, bushcraft
  • Kootamo nahkahanskat, work, bushcraft
  • Kootamo nahkahanskat, work, bushcraft
40 €

Kootamo nahkahanskat, work, bushcraft

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 elokuuta 15:45
Lisätiedot
Jos sie tarvitset oikei kunnon nahkahanskoja, nii täs siul ois sellaset! Vaan ihan älyttömän mukavat, hyvin pitävät ja kovvoon hommoon tarkoitetut hanskat, jotka on helppo vetää käteen aina kun tarvis ilmaantuu! Työ- ja erähommiin oikein passelit, löytyy sorminäppäryyttä, vaikka ovatkin suht paksua nahkaa, suojaavat käsiä kaikelta ikävältä.

Klassinen Amerikkalainen työhansikas on aina aikojen alusta ollut tälläinen keltaisen värinen nahkarukkanen. Mökkimiehen tiimi teki siitä nyt vain paremman ja vedenpitävämmän, kovan ja kestävän! Kootamo Nahkahanskat ovat käsityönä valmistettuja, uniikkeja ulkonäöltään ja paranevat käytössä entisestään.

Erittäin kestävää lehmännahkaa ja superkestävät saumat takaavat kirveenheilutteluun oikeanlaista grippiä. Reikäniitti hanskan helmassa mahdollistaa kuivattamisen ja roikottelun repun ulkopuolella tai vyöllä. Ja voi ne lyödä mökin naulaan samoista rei'istä kuivumaan.

Valmistettu laatuluokan nahasta (100% cowhide), ei ikäviä sisäsaumoja ja vain parasta pitoa vaativaan tarpeeseen. Hanskat on käsitelty erityisellä vaha/öljy -seoksella, jotka parantavat nahkan kimmoisuutta ja vedenpitävyyttä. Kuitenkin, kannattaa aina silloin tällöin liipaista hanskoihin hyvää leather balm -tyylistä nahkarasvaa, se tekee niistä entistä paremmat ajan saatossa!

Kootamo Nahkahanskat työ ja eräilyhommiin
Kestävää ja vahvaa lehmännahkaa 100% (cowhide)
Hyvä näppituntuma, eivät ole kömpelöt sorminäppäryyttä vaativissa tehtävissä
Reikäniitistä hanskat voi pistää naulaan tai kuljettaa karabiinin kanssa vyöllä
Käsitelty valmiiksi vahoilla ja öljyillä, jotta saadaan mahdollisimman vedenpitävä pinta
Hanskat kuitenkin rakastavat nahkarasvaa, kantsii silloin tällöin
Lyhyt varsi
Ei vuorta
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja