Pöllänen
Torin käyttäjä heinäkuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (243)
Uusimaa
Vantaa, Päiväkumpu | Kartta
Kössi Kenguru kaksi dvd:tä, Vantaa/Imatra/posti
  • Kössi Kenguru kaksi dvd:tä, Vantaa/Imatra/posti
  • Kössi Kenguru kaksi dvd:tä, Vantaa/Imatra/posti
  • Kartta
15 €

Kössi Kenguru kaksi dvd:tä, Vantaa/Imatra/posti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 helmikuuta 08:39
Pikku Kakkosen parhaat nostalgiaklassikot! Ylimääräiseksi jääneet käytetyt, mutta hyväkuntoiset ja naarmuttomat dvd-elokuvat tarjolla yhteishintaan. Alkuperäiset Suomesta hankitut myyntielokuvat kyseessä. Perustuvat Pikku Kakkonen -lastenohjelman takavuosien suosikkianimaatiohahmoon.

"Heikki Prepulan Kössi Kenguru pala-animaatiotarinat ovat kotimaisen lastenelokuvan todellisia klassikoita. Veikeästä pomppimisestaan tuttu ja tiuhaan korviaan heiluttava Kössi Kenguru on kiltti ja ystävällinen maailmanmatkaaja.

Sisältää seuraavat dvd:t:

-Kössi Kenguru. Sisältää neljä tarinaa, joiden kokonaiskesto 1 h 57 min. Ikäraja: 3. Valmistumisvuodet: 1972-1975. Levyn tarinat: Kössi Kenguru avaruudessa, Kössi Kenguru vetehisten valtakunnassa, Kössi Kenguru satujen maassa sekä ennen julkaisematon Kössi Kenguru ja Aatami Aikuinen.

-Kössi Kenguru ja muut ystävämme. -Heikki Prepulan animaatiotarinoita. Gussy the Kangaroo and other friends. Sisältää 11 tarinaa, joiden kokonaiskesto on 1 h 20 min. Ikäraja: 3. Valmistumisvuodet 1978-2004. Levyn tarinat: Veturi, Nauris, Ukko ja akka, Taikahattu, Pullapoika, Lentävä possu, Plumps!, Yhä ylöspäin, Kolme pukkia, Uninen kurpitsa sekä Jäniksen ja siilin kilpajuoksu.

Nouda Kössit Vantaan Päiväkummusta. Pienellä viiveellä (max 2 vkoa) nouto onnistuu myös joko Imatran Korvenkannasta tai Lappeenrannan Rauhasta. Postitus onnistuu kiinteillä 5 euron lisäkuluilla, ja vain periaatteella rahat tilille, Kössit postiin kohti uutta osoitetta.