KAUPPA
Tori

Kaupan kaikki ilmoitukset (27)

| Kartta Urheilu ja ulkoilu, Hiihto ja laskettelu

Krista Pärmäkoski: Lappu Falun maailmancup sprint
  • Krista Pärmäkoski: Lappu Falun maailmancup sprint
  • Kartta
400 €

Krista Pärmäkoski: Lappu Falun maailmancup sprint

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 tammikuuta 10:49
Lisätiedot
Krista Pärmäkoski, 28, on 10-kertainen arvokisamitalisti, joka on nuoresta iästään huolimatta kiertänyt maailmancupia jo 9 vuotta. Maailmancup-uran 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Krista luovuttaa Toriin myytäväksi urallaan käyttämiään urheiluvälineitä ja asuja. Kaikki vaatteet ovat Kristan käyttämiä, XS/S-kokoisia, ja niissä on maa- sekä olympiajoukkueen yhteistyökumppanimerkkejä. Kaikki tuotteet ovat siis käytettyjä, mutta ne ovat hyvässä kunnossa ja vielä vuosiksi käyttökelpoisia tuottamaan uusille omistajilleen liikunnan iloa! Kristan lahjoittamien tuotteiden myyntivoitto lahjoitetaan lyhentämättömänä Olympiakomitean Nuorelle siivet -projektiin.

Myynnissä Kristan numerolappu Falunin maailmancupin sprintistä nimikirjoituksella. Kuka muistaa kevään 2018 Falunin maailmancupin minitourin loppuratkaisun? Se löytyy osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=CRSyUCFHXeo. Tuo oli historiallinen kilpailu, jossa Krista voitti loppukirissä itsensä Marit Bjöergenin! Samaisen minitourin sprinttiin Krista lähti tämä myynnissä oleva numerolappu rinnassaan, joten tarinaa riittää tämänkin tuotteen takana!

Mikäli haluat lunastaa tämän Kristan hyväntekeväisyyskohteen itsellesi, klikkaa Lähetä viesti -nappulaa. Jätä viestiin nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Osallistumisaika on voimassa 20.1.2019 saakka. Kaikkien viestin lähettäneiden, eli ostohalukkuutensa ilmaisseiden, kesken suoritetaan arvonta 22.1.2019. Se kenen kohdalle arpaonni osuu, saa lunastaa myyntikohteen itselleen.

Lue kampanjan säännöt: https://bit.ly/2R8L4SG