KAUPPA
Tori

Kaupan kaikki ilmoitukset (27)

| Kartta Urheilu ja ulkoilu, Hiihto ja laskettelu

Krista Pärmäkoski: MM 2017 toppatakki ja pipo
  • Krista Pärmäkoski: MM 2017 toppatakki ja pipo
  • Krista Pärmäkoski: MM 2017 toppatakki ja pipo
  • Krista Pärmäkoski: MM 2017 toppatakki ja pipo
  • Krista Pärmäkoski: MM 2017 toppatakki ja pipo
  • Kartta
200 €

Krista Pärmäkoski: MM 2017 toppatakki ja pipo

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 joulukuuta 11:57
Lisätiedot
Krista Pärmäkoski, 28, on 10-kertainen arvokisamitalisti, joka on nuoresta iästään huolimatta kiertänyt maailmancupia jo 9 vuotta. Maailmancup-uran 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Krista luovuttaa Toriin myytäväksi urallaan käyttämiään urheiluvälineitä ja asuja. Kaikki vaatteet ovat Kristan käyttämiä, XS/S-kokoisia, ja niissä on maa- sekä olympiajoukkueen yhteistyökumppanimerkkejä. Kaikki tuotteet ovat siis käytettyjä, mutta ne ovat hyvässä kunnossa ja vielä vuosiksi käyttökelpoisia tuottamaan uusille omistajilleen liikunnan iloa! Kristan lahjoittamien tuotteiden myyntivoitto lahjoitetaan lyhentämättömänä Olympiakomitean Nuorelle siivet -projektiin.

MM 2017 -kisojen jälkeen järjestettiin Lahden torilla palkintojenjako, joka keräsi torin täyteen hiihtofaneja. Tuo hetki on Kristalle yksi muistorikkaimmista hetkistä ja sen hetken Krista ikuisti tämän myynti-ilmoituksen pinkissä toppatakissa ja pipossa. Katso takki ja pipo Kristan yllä: https://www.instagram.com/p/BRJgp2Eh-vo/ Kuva on palkintojenjaosta Lahden MM-kisoista 2017.

Mikäli olisit halukas lunastamaan Kristan hyväntekeväisyyskohteen itsellesi, klikkaa Lähetä viesti -nappulaa. Jätä viestiin nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Osallistumisaika on voimassa 20.1.2019 saakka. Kaikkien viestin lähettäneiden, eli ostohalukkuutensa ilmaisseiden, kesken suoritetaan arvonta 22.1.2019. Se kenen kohdalle arpaonni osuu, saa lunastaa myyntikohteen itselleen.

Lue kampanjan säännöt: https://bit.ly/2R8L4SG