KAUPPA
Tori

Kaupan kaikki ilmoitukset (27)

| Kartta Urheilu ja ulkoilu, Hiihto ja laskettelu

Krista Pärmäkoski: Olympialaiset 2018 kisapipo
  • Krista Pärmäkoski: Olympialaiset 2018 kisapipo
  • Krista Pärmäkoski: Olympialaiset 2018 kisapipo
  • Kartta
100 €

Krista Pärmäkoski: Olympialaiset 2018 kisapipo

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 joulukuuta 12:50
Lisätiedot
Krista Pärmäkoski, 28, on 10-kertainen arvokisamitalisti, joka on nuoresta iästään huolimatta kiertänyt maailmancupia jo 9 vuotta. Maailmancup-uran 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Krista luovuttaa Toriin myytäväksi urallaan käyttämiään urheiluvälineitä ja asuja. Kaikki vaatteet ovat Kristan käyttämiä, XS/S-kokoisia, ja niissä on maa- sekä olympiajoukkueen yhteistyökumppanimerkkejä. Kaikki tuotteet ovat siis käytettyjä, mutta ne ovat hyvässä kunnossa ja vielä vuosiksi käyttökelpoisia tuottamaan uusille omistajilleen liikunnan iloa! Kristan lahjoittamien tuotteiden myyntivoitto lahjoitetaan lyhentämättömänä Olympiakomitean Nuorelle siivet -projektiin.

Pyeongchangin olympialaisissa 2018 Krista kruunasi kautensa nappaamalla kaksi pronssia ja yhden hopean. Mitalit Krista kävi palkintojenjaossa pokkaamassa tämä myynti-ilmoituksen kisapipo päässään. Tämä pipo jos joku on pala suomalaista olympiahistoriaa! Kuva piposta Kristan päässä: https://www.instagram.com/p/BfOLjrCAt_q/

Mikäli haluat lunastaa tämän Kristan hyväntekeväisyyskohteen itsellesi, klikkaa Lähetä viesti -nappulaa. Jätä viestiin nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Osallistumisaika on voimassa 20.1.2019 saakka. Kaikkien viestin lähettäneiden, eli ostohalukkuutensa ilmaisseiden, kesken suoritetaan arvonta 22.1.2019. Se kenen kohdalle arpaonni osuu, saa lunastaa myyntikohteen itselleen.

Lue kampanjan säännöt: https://bit.ly/2R8L4SG