KAUPPA
Tori

Kaupan kaikki ilmoitukset (27)

| Kartta Urheilu ja ulkoilu, Hiihto ja laskettelu

Krista Pärmäkoski: Olympialaisten vapaa-ajan asu
  • Krista Pärmäkoski: Olympialaisten vapaa-ajan asu
  • Krista Pärmäkoski: Olympialaisten vapaa-ajan asu
  • Krista Pärmäkoski: Olympialaisten vapaa-ajan asu
  • Kartta
120 €

Krista Pärmäkoski: Olympialaisten vapaa-ajan asu

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 joulukuuta 13:15
Lisätiedot
Krista Pärmäkoski, 28, on 10-kertainen arvokisamitalisti, joka on nuoresta iästään huolimatta kiertänyt maailmancupia jo 9 vuotta. Maailmancup-uran 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Krista luovuttaa Toriin myytäväksi urallaan käyttämiään urheiluvälineitä ja asuja. Kaikki vaatteet ovat Kristan käyttämiä, XS/S-kokoisia, ja niissä on maa- sekä olympiajoukkueen yhteistyökumppanimerkkejä. Kaikki tuotteet ovat siis käytettyjä, mutta ne ovat hyvässä kunnossa ja vielä vuosiksi käyttökelpoisia tuottamaan uusille omistajilleen liikunnan iloa! Kristan lahjoittamien tuotteiden myyntivoitto lahjoitetaan lyhentämättömänä Olympiakomitean Nuorelle siivet -projektiin.

Pyeongchangin olympialaiset 2018 kestivät 3 viikkoa. Kisojen vapaa-ajan Krista vietti olympiakylässä usein tämän myynti-ilmoituksen housut, paita ja tennarit yllään. Tennarit kokoa 38-39.

Mikäli haluat lunastaa tämän Kristan hyväntekeväisyyskohteen itsellesi, klikkaa Lähetä viesti -nappulaa. Jätä viestiin nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Osallistumisaika on voimassa 20.1.2019 saakka. Kaikkien viestin lähettäneiden, eli ostohalukkuutensa ilmaisseiden, kesken suoritetaan arvonta 22.1.2019. Se kenen kohdalle arpaonni osuu, saa lunastaa myyntikohteen itselleen.

Lue kampanjan säännöt: https://bit.ly/2R8L4SG