KAUPPA
Tori

Kaupan kaikki ilmoitukset (27)

| Kartta Urheilu ja ulkoilu, Hiihto ja laskettelu

Krista Pärmäkoski: lämmittelysetti
  • Krista Pärmäkoski: lämmittelysetti
  • Krista Pärmäkoski: lämmittelysetti
  • Krista Pärmäkoski: lämmittelysetti
  • Krista Pärmäkoski: lämmittelysetti
  • Krista Pärmäkoski: lämmittelysetti
  • Kartta
120 €

Krista Pärmäkoski: lämmittelysetti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 joulukuuta 12:28
Lisätiedot
Krista Pärmäkoski, 28, on 10-kertainen arvokisamitalisti, joka on nuoresta iästään huolimatta kiertänyt maailmancupia jo 9 vuotta. Maailmancup-uran 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Krista luovuttaa Toriin myytäväksi urallaan käyttämiään urheiluvälineitä ja asuja. Kaikki vaatteet ovat Kristan käyttämiä, XS/S-kokoisia, ja niissä on maa- sekä olympiajoukkueen yhteistyökumppanimerkkejä. Kaikki tuotteet ovat siis käytettyjä, mutta ne ovat hyvässä kunnossa ja vielä vuosiksi käyttökelpoisia tuottamaan uusille omistajilleen liikunnan iloa! Kristan lahjoittamien tuotteiden myyntivoitto lahjoitetaan lyhentämättömänä Olympiakomitean Nuorelle siivet -projektiin.

Maailmancup-kausi 2016-2017 oli kaiken kaikkiaan Kristan uran toistaiseksi ylivoimaisesti paras kausi; peräti 11 kertaa palkintopallilla ja siitä palkintona kokonaismaailmancupin toinen sija! Muun muassa uran ensimmäistä sprintin podium-sijaa maailmancupissa Krista juhli tämän myynti-ilmoituksen lämmittelyasu päällään. Samalla lämmittelyasulla Krista nähtiin myös verryttelemässä useaan otteeseen Lahden MM 2017 -kisoissa. Settiin kuuluu takki, liivi ja housut. Katso asu Kristan päällä: https://www.instagram.com/p/BQyV-0Yh4DH/

Mikäli olisit halukas lunastamaan Kristan hyväntekeväisyyskohteen itsellesi, klikkaa Lähetä viesti -nappulaa. Jätä viestiin nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Osallistumisaika on voimassa 20.1.2019 saakka. Kaikkien viestin lähettäneiden, eli ostohalukkuutensa ilmaisseiden, kesken suoritetaan arvonta 22.1.2019. Se kenen kohdalle arpaonni osuu, saa lunastaa myyntikohteen itselleen.

Lue kampanjan säännöt: https://bit.ly/2R8L4SG