KAUPPA
Live Well Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (15)

Saukkolantie 837 A
08500 LOHJA
Liiketoiminta ja työpaikat, Rakennuspalvelut
http://liwell.fi

Kuivakäymälä
  • Kuivakäymälä
  • Kuivakäymälä
  • Kuivakäymälä
  • Kuivakäymälä
  • Kuivakäymälä

Kuivakäymälä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 kesäkuuta 11:55
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Ympäristöystävälliset kuivakäymälät kaikkiin tarpeisiin. Polttava kuivakäymälä on ehdoton saariin, joihin ei saa tai ei ole mahdollisuutta asentaa jäteveden viemäröintiä.

Ekologiset käymälätuotteet vakituiseen asumiseen tai mökille. Ekologiset WC:t eivät tarvitse toimiakseen jätevesijärjestelmää, joten käymälät on helppo asentaa olemassa oleviin kiinteistöihin ja saaristoissa oleviin kohteisiin tai korvata vanhat jätevesijärjestelmät.

Kuivakäymälällä, joka on ympäristöystävällinen vaihtoehto, voidaan korvata vesikäyttöinen WC, kun se yhteyteen asennetaan harmaavesisuodatin, joka voidaan asentaa käytöstä poistetun jätevesijärjestelmään, jotka eivät täytä ympäristöviranomaisten vaatimaa toimintaa. Kuivakäymälöissä on useita eri vaihtoehtoja, joista voi valita soveltuvimman vaihtoehdon käyttöön.

Tutustu lisää käymälöihin verkkokaupassamme.
Live Well Oy myös vuokraa kuivakäymälän vaikka kotiisi wc remontin ajaksi.

ASENNUSPALVELUT

Asennuspalvelumme avulla saat vaivattomasti ja helposti päivittäiset välttämättömät tarpeet kuntoon ympäristöä säästäen.
Tilaamalla ammattitaitoisilta asentajilta asennuspalvelun samalla, kun ostat tuotteen, varmistat tuotteen toimivuuden ja takuun voimassa olon niille tuotteille, joille se on myönnetty.

Asennuksen hinnat määräytyvät tuotteen mukaisesti.

Yrityksellämme on LVV-pätevyys.

LIVE WELL OY ympäristöystävällinen yritys ja on erikoistunut rengaskaivojen huoltoihin, puhdistuksiin ja kunnostuksiin.

Asennuspalvelu kaikkiin ekologisiin käymälän asennuksiin, harmaavesijärjestelmien asennuksiin sekä jätevesijärjestelmien saneerauksiin.