Antti Heino
Torin käyttäjä marraskuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Uusimaa
Espoo, Pohjois-Leppävaara
Valurinkuja 2 a 174
405 000 €

Kulmahuoneisto korkealla Leppävaaran tornissa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 toukokuuta 19:20
Pinta-ala: 69 m² Huoneita: 3
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: 2010
Maakunta: Uusimaa Alue: Pohjois-Leppävaara
Kunta: Espoo Osoite: Valurinkuja 2 a 174
Lisätiedot
Tässä upeilla näkymillä varustetussa 17/20 kerroksen kahteen suuntaan avautuvassa kolmiossa on kaikki mitä asunnolta voi toivoa. Länteen suunnatut ikkunat tuovat runsaasti valoa asuntoon ja mahdollistavat auringonlaskun ihailun omalta lasitetulta parvekkeelta. Suurelle parvekkeelle mahtuu helposti sohva- sekä ruokailuryhmä ja sitä voi käyttää kesällä ylimääräisenä huoneena. Makuuhuoneesta näkymä avautuu pohjoiseen ja sen ansioista nukkuminen kesähelteilläkin on mukavampaa. Asuminen korkealla takaa oman rauhan ja yksityisyyden sekä tekee asunnosta erittäin valoisan.

Asunnossa on oma sauna, tilava kylpyhuone, paljon säilytystilaa sekä tilavat makuuhuoneet. Olohuone on yhdistetty runsaasti kaappitilaa sisältävään avokeittiöön ja tuo huoneistoon avaran ja raikkaan tunnelman. Talon katolla olevat sauna- ja edustustilat mahdollistavat juhlien järjestämisen uniikeissa puitteissa. Lisäksi asukkailla on toisessa kerroksessa yhteinen piha-alue, jossa on grillikatos ja tilaa oleskeluun. Asunnon yhteydessä voi ostaa myös autopaikan talon pysäköintihallista, joten parkkipaikan saamisesta ei tarvitse huolehtia.

Huoneiston tonttiosuuden lunastushinta on maksettu yhtiölle ja huoneisto on vapautunut tontinvuokravastikkeesta. Vuonna 2010 rakennetussa talossa ei myöskään ole huolia remonteista lähivuosina, joten vastikekulut pysyvät maltillisina. Asunto on loistava sijoituskohde, sillä Leppävaaraan muuttoliike on positiivinen ja alue kehittyy vauhdilla lähivuosina mm. raide-jokerin ansioista.

Kohteen sijainti on erinomainen. Se on lähellä kaikkia kauppakeskus Sellon kattavia palveluita. Liikkuminen julkisilla on helppoa vieressä olevien juna- ja bussiaseman ansiosta. Esimerkiksi Helsingin keskustaan matka kestää vain 15 minuuttia ja on edullinen uuden julkisen liikenteen vyöhykemallin ansiosta. Alueella pääsee nauttimaan myös luonnosta ja lähellä on hyvät ulkoilumahdollisuudet, kattava kuntosalivalikoima, uimahalli ja maauimala, Leppävaaran stadion kunto- ja hiihtoratoineen.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin