KAUPPA
299 000 €

La Zenia, erillistalo 4h+k

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 90 m² Huoneita: 4
Maa: Espanja Kaupunki: Orihuela Costa
Lisätiedot
TÄMÄ ASUNTO ON VARATTU

Tämä uudehko erillistalo sijaitsee halutulla La Zenian alueella, kävelymatkan päässä kaikista palveluista ja kuuluisasta Zenia Boulevard -ostoskeskuksesta. Aidatussa ja portein varustellussa yhtiössä on asukkaiden käytössä vehreä uima-allasalue, oleskelupiha sekä parkkipaikkkoja autoille.

Itse talossa on avarat oleskelutilat avokeittiöineen, kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, joista toinen en-suite päämakuuhuoneen yhteydessä, suojaisia aidattu oleskelupiha terasseineen sekä aurinkoinen parveke.

Hinta 299.000 euroa

Kaikki meillä myynnissä olevat kohteet ovat suoraan omistajan kanssa tehtyjä, omia toimeksiantojamme. Emme myy laisinkaan Espanjassa niin yleisiä "toisen käden" -toimeksiantoja. Näin pystymme takaamaan sinulle aina turvallisen ja luotettavan asuntokaupan.

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama asiantuntija palvelee sinua niin Suomessa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apunasi myös kaupan jälkeen. Kun tarvitset apua kotimaan asunnon myynnissä, teemme sen tehokkaasti kotimaisen Open Market kiinteistönvälitys -brändin alla. Ole yhteydessä meihin myös mikäli harkitset kotimaan asuntosi myyntiä.

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto. Alueella on lukuisia puhtaita ja kirkasvetisiä sinisen lipun uimarantoja. Lisäksi alueelta löytyy erinomaisia golfkenttiä, joissa pelaaminen on edullista. Hyvät mahdollisuudet myös muuhun monipuoliseen ulkoliikuntaan ja urheiluun ympäri vuoden.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla