Joel
Torin käyttäjä kesäkuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Uusimaa
Helsinki, Taka-Töölö
100 €

Lääkiksen pääsykokeen 2016 itseopiskelu-materiaali

Myydään. Ilmoittaja: Joel Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 17:07.
Lääkiksen pääsykokeen 2016 itseopiskelu-materiaali
  • Lääkiksen pääsykokeen 2016 itseopiskelu-materiaali
  • Kartta
Osasto: Oppikirjat
Sijainti: Uusimaa - Helsinki, Taka-Töölö
Hinta: 100 €
Myydään viimevuoden lääkiksen pääsykokeen itseopiskelu-materiaali. Paketti sisältää fysiikan teorian ja noin 200 tehtävää, kemian teorian ja noin 130 tehtävää sekä paljon erilaisia biologian tehtäviä (mm. Aineistotehtäviä) sekä teoriaa. Aineisto kattaa melko hyvin kaiken kokeeseen vaadittavan tiedon.

Kunnoltaan kirjat ovat hyvässä kunnossa vaikka kannet ovatkin hieman likaantuneet käytössä. Kirjoissa on vain todella vähän lyijykynällä tehtyjä merkintöjä sekä joitain vääriä malliratkaisuja korjattu. Kemian kirjassa muutamat neljä sivua ovat irronneet mutta ovat kaikki tallessa kirjan välissä. Uutena kirjojen yhteishinta oli noin 300 ja on Turun Pääsykoevalmennuksen kustantama. Turun pääsykoevalmennuksen opettajilta sain myös pariin väärään malliratkaisuun oikean vastauksen sekä apua jossain tehtävässä sähköpostitse vaikken heidän valmennuskurssilla ollutkaan.

Kirjat voi noutaa töölöstä tai voidaan sopia helsingin keskustan lähimailta myös jokin muu paikka tarvittaessa. Postitus ei lähtökohtaisesti ole vaihtoehtona valitettavasti