Laattoja, -50-80% alennuksessa, valitse omasi
  • Laattoja, -50-80% alennuksessa, valitse omasi
  • Laattoja, -50-80% alennuksessa, valitse omasi
  • Laattoja, -50-80% alennuksessa, valitse omasi

Laattoja, -50-80% alennuksessa, valitse omasi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 syyskuuta 11:22
Lisätiedot
Verkkokaupastamme erilaisia laattaeriä seinälaattoja, lattialaattoja edullisesti! Klikkaa ostoksille allaolevasta linkistä, ja säästät rahaa muuhunkin!

Kaikki noutovarastomme tuotteet ovat rakennusliikkeiden ylijäämiä ja tästä johtuen tuotevalikoima ja saatavilla olevat määrät vaihtelevat jatkuvasti. Myynnissä olevia tuotteita on käytetty ammattirakentamisessa eri puolilla Suomea ja ne täyttävät kotimaiset laatuvaatimukset. Suurin osa myytävistä tuotteistamme ovat uusia ja käyttämättömiä ja kaikissa myynti-ilmoituksissa löytyy maininta, onko kyseessä uusi / käytetty tuote. Tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne meille ovat tulleet, emmekä voi antaa tuotteille takuita. Ostajan tulee selvittää tuotteen soveltuvuus omaan käyttötarkoitukseensa ennen tuotteen ostamista.

Tuotteemme on noudettu Raksanouto -palvelukonseptin avulla. Raksanouto on yhtiömme ammattilaisille tuottama palvelu rakentamisesta syntyvien ylijäämien noutoon.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja