Casalight Yritys
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (125)
Uusimaa
Helsinki, Roihupellon teollisuusalue | Kartta
Laavalamppu Raketti sininen/pinkki
  • Laavalamppu Raketti sininen/pinkki
  • Kartta
99 €

Laavalamppu Raketti sininen/pinkki

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 joulukuuta 07:26
Telstar raketin muotoinen laavalamppu

Korkeus 500 mm
Paino 2 KG
Light: 240V Max 28W GU10 Spot bulb

Telstar oli innoittamana 1960-luvulla tarttuvan avaruustukilpailun kuumetta. Telstar-jalat ovat tarkasti valettuja ja kromattuja ja kohokuvioituja Mathmos-logolla. Telstar-pullot on täytetty Mathmosin Britannian tehtaalla ainutlaatuisella pitkäikäisellä lava-lampun kaavalla, jonka perustaja ja keksijä on kehittänyt lava-lamppu Edward Craven Walker. Jokainen telstar on tarkastettu ja testattu erikseen sen varmistamiseksi, että laavalamppuamme on paras laatu. Varaosat, myös polttimot, ovat saatavilla Mathmosista jatkuvasti.

Mathmos-lava-lampun ohjeet
asento

Valitsee lampun tilan tasaiselle pinnalle huoneessa, jonka lämpötila on välillä 20-24 ° C tai (69-75 ° F).

Aseta lamppu kauaksi;

Ei alle 14-vuotiaat lapset:
Estä suora auringonvalo: estää häipyminen
Estä kylmät paikat: jäätymisen estäminen
Kuumat paikat: ylikuumenemisen estämiseksi
Eläimet: rikkoutumisen estämiseksi
Älä aseta mattoja tai estä valaistuksen
alaisia ilmanvaihtoaikoja.


Aseta ja lämmitä

Laita pullo pohjaan yläruuvilla. Jos se ei istu suoraan, kiertele hieman. Liitä se sitten ja kytke se päälle. HUOM. Lasiin on normaalia, että siinä on pieniä ilmakuplia ja muotolevyjä.

Lämpeneminen kestää 1-3 tuntia riippuen mallin koosta ja ympäröivästä lämpötilasta. Lämpenemisprosessin aikana voi muodostua stalagmiittimuotoja, jotka sitten sulavat ja laava alkaa virrata.

Sinun Mathmos-laava-lamppu toimii parhaiten sen jälkeen, kun sitä on käytetty neljä tai viisi kertaa. Ensimmäisillä kerroilla saattaa näkyä pieniä ilmakuplia laavassa. Älä jätä lava-lamppua päälle yli kuusi tuntia päivässä; tämä pidentää lampun käyttöikää.

Ylikuumeneminen lyhentää lampun käyttöiän valoa. Ylikuumeneminen tapahtuu, jos on olemassa yksi suuri kupla tai monet pienet. Älä koskaan siirrä tai ravistele lamppua, kun se on käytössä tai vielä lämmin.