Lahjakortti lentämiseen (hyvä joululahja)
  • Lahjakortti lentämiseen (hyvä joululahja)
  • Lahjakortti lentämiseen (hyvä joululahja)
  • Lahjakortti lentämiseen (hyvä joululahja)
185 €

Lahjakortti lentämiseen (hyvä joululahja)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 joulukuuta 08:46
Lisätiedot
"Ilmojen halki käy lentäjän tie" - vuoden 2019 joululahja!

Meistä kaikista ei ole ehkä täyspäiväisiksi piloteiksi, mutta se ei estä lentohaaveiden toteuttamista pienkoneen ohjaimissa. Helsingissä järjestettävä lentoesittelykurssi kaksipaikkaisella ultrakevyellä lentokoneella tarjoaa taivaallista menoa kaikille oman elämänsä Heimo Huimille. Lentoja järjestetään kaikkina päivinä vuoden ympäri sääolosuhteet huomioiden: elämyksen pääsee siis kokemaan halutessaan niin pilkkihaalareissa kuin tennissukkasandaaleissakin.

Mitä lahjakortti sisältää?

Lahja sisältää 30 minuuttia lentoaikaa pienkoneella pöristellen. Ohjaamossa ei tarvitse kuitenkaan sinnitellä yksin, sillä lahjan saajan viereen istahtaa kokenut lento-opettaja, joka opastaa koneen ohjaamisessa alusta loppuun saakka. Lahjaan sisältyy lisäksi Suomen Ultrapilotit ry:n jäsenyys sekä lyhyt (mutta tarpeeksi pitkä!) teoriaopetus lentämisestä. Ja jotta elämyksestä jäisi kerskailuvaraa pitkäksi aikaa, osallistujan käteen lyödään lopuksi aito diplomi kevytlentokoneen ohjaamisesta.

Huomaa, että koneen nostaminen taivaalle ja turvallinen paluu maankamaralle vaativat pikakurssia enemmän opintoja, joten nämä vaiheet suorittaa ohjaamossa matkustava kouluttaja. Osallistuja pääsee ohjausvastuuseen heti, kun kone on turvallisesti yläilmoissa.

Kenelle elämyslahja sopii?

Esittelykurssi kevytlentokoneella soveltuu jokaiselle ilmailulajeista kiinnostuneelle tai muuten vain kokeilunhaluiselle ja vauhtia kaipaavalle henkilölle. Tämä toimii mahtavana lahjana merkkipäivänä tai polttareissa!

***

Mikä on Elämyslahjat.fi?

Elämyslahjat myy tavaran sijaan unohtumattomia muistoja. Olemme tarjonneet parempia lahjoja vuodesta 2010 lähtien ja löydät meiltä jo yli 1000 elämystä. Tutustu lahjakortteihin osoitteessa www.elamyslahjat.fi.

Avainsanat: joululahja, joululahjaksi, lahjakortti
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja