Lamborghini-ajo kiitoradalla (hyvä joululahja)
130 €

Lamborghini-ajo kiitoradalla (hyvä joululahja)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 marraskuuta 11:57
Lisätiedot
NOLLASTA SATAAN 3,6 SEKUNNISSA
Nyt on tarjolla harvinaista herkkua! Monen autourheilun ystävän haaveena on tarttua Lamborghinin rattiin, ja sinä voit tarjota läheisellesi tilaisuuden kokea 570 hevosvoiman jylinän omissa käsissään. Lamborghini Gallardon kaunis ulkomuoto ja tehokas moottori takaavat ainutlaatuisen ajokokemuksen, jota muistellaan vielä vuosien päästä.

MITÄ ELÄMYSLAHJA SISÄLTÄÄ?
Lahjan saaja tapaa paikan päällä ajo-ohjaajan, joka kertoo tarvittavat tiedot autosta ja sen ajo-ominaisuuksista, mitä seuraa itse ajovaihe. Elämyksessä ajetaan yhteensä 5 kierrosta: 1 lämmittely-, 3 nopeaa ja 1 "cool down" -kierros. Ajo-ohjaaja on koko matkan lahjan saajan kyydissä opastamassa auton käytössä.

Lamborghini Gallardon ominaisuuksia:

-Huippunopeus: 325 km/h
-Kiihtyvyys 100km/h: 3,6 sekuntia
-Moottori: 5,2 litran V10
-Moottorin teho: 570 hevosvoimaa
-Maksimivääntö: 540 newtonmetriä

KENELLE ELÄMYSLAHJA SOPII?
Lamborghini-ajo kiitoradalla on omiaan moottorihullulle sukulaiselle tai läheiselle, joka ei lahjaksi tavaraa kelpuuta. Kyseessä on erittäin toivottu ajoelämys, jonka jokainen autojen ystävä kelpuuttaa esimerkiksi pyöreitä täyttäessään tai muun merkkipäivän kunniaksi.

***

Mikä on Elämyslahjat.fi?

Elämyslahjat myy tavaran sijaan unohtumattomia muistoja. Olemme tarjonneet parempia lahjoja vuodesta 2010 lähtien ja löydät meiltä jo yli 1000 elämystä. Tutustu lahjakortteihin osoitteessa www.elamyslahjat.fi.

Avainsanat: joululahja, joululahjaksi, lahjakortti
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja