KAUPPA
137 000 €

Las Filipinas 3h+k+piha paritalo

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 79 m² Huoneita: 3
Maa: Espanja Kaupunki: Las Filipinas
Lisätiedot
Suositulla Orihuela Costan alueella, lyhyen ajomatkan päässä upeista sinisen liput uimarannoista ja tasokkailta goflkentiltä, Las Filipinaksessa sijatseva paritalo.

Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone-ruokailutila -yhdistelmä, oma piha ajoportteineen sekä lasitettu kattoterassi. Asuntoa vastapäätä on yhtiön uima-allasalue.

Hinta vain 137.000 euroa

Vielä löytyy tilaa myös tutustumismatkoille!

Nyt on hyvä aika lähteä tutustumaan Costa Blancan asuntotarjontaan ja löytää se oma lomakoti! tutustumismatka on aina räätälöity juuri sinulle ja se sisältää majoituksen täysihoidolla, kuljetukset ja kattavat esittelykierrokset kohteissa suomalaisen kiinteistönvälittäjän kanssa.

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama henkilö palvelee sinua niin kotimaassa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apuna myös kaupan jälkeen.

Järjestämme myös päivän kestäviä esittelykierroksia. Ota yhteyttä ja varaa omasi!
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla