Lasiterassi-elementit | Terassin lasitus WG 25n
  • Lasiterassi-elementit | Terassin lasitus WG 25n
  • Lasiterassi-elementit | Terassin lasitus WG 25n
322 €

Lasiterassi-elementit | Terassin lasitus WG 25n

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 heinäkuuta 12:20
Lisätiedot
Haluatko lasittaa terassisi ja suojautua tuulelta ja sateelta? Haaveilet ehkä kesähuoneesta, kesäkeittiöstä? Willab Gardenilla on laaja valikoima erilaisia liukuovia, taiteovia ja ikkunoita lasiterassille.

Tässä hintaesimerkissä esittelemme WG 25 2-osaisen liukuoven 1500mm X 2000mm, jotka sopivat erinomaisesti lasiterassiin, jota käytetään lähinnä kesäkuukausina. Sen lasi on viisi kertaa kestävämpää kuin tavallinen lasi. Turvallisuutta, jos sinulla on lapsia ja lemmikkieläimiä.

Terassilasitus antaa lisää tilaa kotiisi ja se sopii omakotitalon, rivitalon, paritalon, vapaa-ajanasunnon ja mökin yhteyteen. Valitse terassilasit myös sen kauden mukaan, jolloin haluat käyttää lasitettua terassiasi. Kevät, kesä, syksy vai talvi? Meiltä löydät lasiterassielementit jokaiseen kauteen.

Lue täältä, mikä kausi sinun tarpeisiisi sopisi parhaiten: https://www.willabgarden.fi/info/kuinka-pitka-kausi-lue-lisaa-eri-elementtijarjestelmista-alta/292-1064

Meiltä löysät lasit ja liukuovet myös omilla mitoillasi! Ota yhteyttä myyjäämme täällä https://www.willabgarden.fi/ota-yhteytta/923 ja pyydä tarjous! Tai käy sivuillamme www.willabgarden.fi ja katsasta ajankohtaiset tarjoukset ja tilaa helposti netistä!

Täältä löydät kaikki lasiterassielementtimme: https://www.willabgarden.fi/loyda-oikeat-lasiterassielementit/1064
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja