Lasiterassin kennomuovikatto 10mm
  • Lasiterassin kennomuovikatto 10mm
  • Lasiterassin kennomuovikatto 10mm
  • Kartta
177€ 187€

Lasiterassin kennomuovikatto 10mm

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 31 elokuuta 09:40
Lisätiedot
Hanki terassillesi katos! Kennomuovikatto tekee lasiterassista valoisan ja ilmavan. Kennomuovikatto himmentää valoa sopivasti aurinkoisina päivinä. Kennomuovin hyvien eristysominaisuuksien vuoksi lasiterassi säilyttää lämmön. Kuinka hyvin riippuu tietenkin kennomuovikaton paksuudesta. Mitä parempi eristys katossa on, sitä pidempi kausi on mahdollista. Kennomuovikatto on paras vaihtoehto ulkotilojen käteväksi katokseksi. Katon mukana toimitetaan kaikki profiilit ja tarvikkeet. Helppo ja nopea asennus! Meidän katot asennetaan ilman näkyviä ruuveja, jolloin myös asennus kestää vain puolet siitä ajasta, minkä se veisi verrattuna muihin eristyskattoihin.

Willab Gardenin eristyskatto täyttää erittäin korkeat vaatimukset eristyskyvyn ja vahvuuden osalta, ja se on luokiteltu vaikeasti syttyväksi materiaaliksi. Katto rakentuu useista kerroksista, joissa on kaksinkertaiset kennot. Kennojen ansiosta kondenssivesi tippuu levyn sisälle, josta se johdetaan ulos. Se minimoi riskin, että katon sisäpuolelta tippuu vettä.

Meiltä Löydät kennomuovikaton 10mm, 16mm, 25mm, 32, 40mm ja 50mm.

Tässä hintaesimerkissä esittelemme 10mm kennomuovikaton 3000mm x 2235 mm.
Katon hinta määräytyy paksuuden ja koon mukaan. HUOM! Jos haluat suuremman kokonaisleveyden kuin annetuissa mitoissa, ota yhteyttä myyjään: https://www.willabgarden.fi/ota-yhteytta/923 ja pyydä tarjous! Tai käy sivuillamme www.willabgarden.fi ja katsasta ajankohtaiset tarjoukset ja tilaa helposti netistä!