KAUPPA
Elämyslahjat.fi

Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

Leppävaarankatu 3-9
02600 Espoo
Vapaa-aika ja harrastukset
https://www.elamyslahjat.fi

Lentoesittelykurssi kevytlentokoneella
  • Lentoesittelykurssi kevytlentokoneella
185 €

Lentoesittelykurssi kevytlentokoneella

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 marraskuuta 14:56
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Meistä kaikista ei ole ehkä täyspäiväisiksi piloteiksi, mutta se ei estä lentohaaveiden toteuttamista pienkoneen ohjaimissa. Lentoesittelykurssi kaksipaikkaisella ultrakevyellä lentokoneella tarjoaa taivaallista menoa kaikille oman elämänsä Heimo Huimille. Lentoja järjestetään kaikkina päivinä vuoden ympäri sääolosuhteet huomioiden: elämyksen pääsee siis kokemaan halutessaan niin pilkkihaalareissa kuin tennissukkasandaaleissakin.

Mitä elämyslahja sisältää?
Lahja sisältää 30 minuuttia lentoaikaa pienkoneella pöristellen. Ohjaamossa ei tarvitse kuitenkaan sinnitellä yksin, sillä lahjan saajan viereen istahtaa kokenut lento-opettaja, joka opastaa koneen ohjaamisessa alusta loppuun saakka. Lahjaan sisältyy lisäksi Suomen Ultrapilotit ry:n jäsenyys sekä lyhyt (mutta tarpeeksi pitkä!) teoriaopetus lentämisestä. Ja jotta elämyksestä jäisi kerskailuvaraa pitkäksi aikaa, osallistujan käteen lyödään lopuksi aito diplomi kevytlentokoneen ohjaamisesta.

Huomaa, että koneen nostaminen taivaalle ja turvallinen paluu maankamaralle vaativat pikakurssia enemmän opintoja, joten nämä vaiheet suorittaa ohjaamossa matkustava kouluttaja. Osallistuja pääsee ohjausvastuuseen heti, kun kone on turvallisesti yläilmoissa.
Jokaisesta lennosta kuvataan video, joka on nähtävillä Youtube-kanavalla.

Kenelle elämyslahja sopii?
Esittelykurssi kevytlentokoneella soveltuu jokaiselle ilmailulajeista kiinnostuneelle tai muuten vain kokeilunhaluiselle ja vauhtia kaipaavalle henkilölle. Tämä toimii mahtavana lahjana merkkipäivänä tai polttareissa!

Avainsanat:
lahja
lahjakortti
elämys
joululahja
joulu
isänpäivälahja
äitienpäivälahja
ystävänpäivälahja