a.m
Torin käyttäjä huhtikuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (18)
Uusimaa
Nurmijärvi, Perttula
11€ 12€

Lifefactoryn tuttipullo, 120 ml

Myydään. Ilmoittaja: a.m Ilmoitus jätetty 30 marraskuuta 14:37.
Lifefactoryn tuttipullo, 120 ml
  • Lifefactoryn tuttipullo, 120 ml
  • Kartta
Osasto: Lastenhoitovälineet
Sijainti: Uusimaa - Nurmijärvi, Perttula
Hinta: 11€ 12€
Myydään kerran käytetty Lifefactoryn lasinen tuttipullo, 120 ml. Väri keltainen. Lasipullon ympärillä on suojaava ja värikäs silikonisuojahuppu, josta saa hyvän tartuntapinnan. Silikonisuojusta ei tarvitse irroittaa pullon ympäriltä, kun haluat pestä tuttipullon pesukoneessa tai kiehuttaa sitä kattilassa. Tuttipullo voidaan myös pakastaa ja se helpottaa maidon säilytystä. Tuttipullo on valmistettu kestävästä boorisilikaattilasista, joten se voidaan laittaa suoraan pakastimestä kiehuvaan veteen. Ei sisällä BPA-yhdisteitä, ftalaatteja (ryhmä kemiallisia aineita, joita käytetään pehmittiminä PVC-muovissa) ja PVC:tä. Silikonisuojahuppu on myrkytön eikä siinä ole muovia. Silikonitutti on myrkytön eikä sisällä muovia tai lateksia. Muovinen rengas, välikorkki ja korkki ovat amerikkalaisen FDA:n hyväksymiä.

(Osa ilmoituksen tekstistä lainattu A-T Lastenturvan sivuilta)

Hinta uutena Esim. Vantaan A-T Lastenturvassa 19,90 euroa.

Nouto kotiosoitteesta tai vaihtoehtoisesti erikseen sovittuna arkisin Espoon Suomenojalta. Saattaa kulkeutua omien menojen mukaan myös muualle lähialueille.

(Meillä ei tupakoida eikä meillä ole lemmikeitä)

Yhteydenotot sähköpostilla, soittamalla tai teksiviestillä. Jos otat yhteyttä soittamalla, soitot mielellään klo 9-20 välisenä aikana, kiitos.

Katso myös muut myyntikohteeni =).