Denis
Torin käyttäjä tammikuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Uusimaa
Mäntsälä, Saarentaus
Niemenkyläntie
350 €/vko

Loma asunto hirsi mökki

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 17 elokuuta 14:02
Nukkumapaikkoja: 8 Pinta-ala: 80 m²
Lisätiedot
Vuokrattavana viikossa 350€ tai viikonloppuna 200€ .Vain rauhallisille lomalaisille, ei niille jotka haluavat metelöidä, vaan vain rauhalliseen ja hiljaiseen menoon. Vuokralaiset ovat mökillä riehuneet, vaikka on selkeästi ilmoituksessa kirjoitettu etä vain rauhallinen meno on sallittua ilman kovaa meteliä ja voimakasta musiikkia ulkona. Naapurit soittavat minulle sekä poliisille. Joten haluan pyytää teiltä kun olette tulossa, että kunnioitatte niitä mökki sääntöjä tai muuten on parempi peruuttaa tulonne. Olette tottakai tervetulleita kunhan vain sääntöjä kunnioitetaan. Toivotavasti ymmärrätte tämän epämukavan tilanteen. Hinta ei sisällä lakanoita ja pyyhkeitä. Voitte käyttää omia tai vuokrata meiltä 10€ per henkilö vuokra-ajaksi.
Alakerrassa on olohuone, keittiö, kylpyhuone, sähkö sauna, iso kulma sohva, tv ja langaton netti. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, missä yhteensä kolme parivuodetta ja yksi sänky. Tilaa on tarpeksi monelle. Lämmityksen voi käyttää takkaa, ilmanlämpöpumppua tai sähköpattereita, oman valinnan mukaan. Mahdollista vuokrata lisähintaan lasikuitu palju 100 euroa vuokra-ajaksi. Ulkona on puulämmitteinen tynnyrisauna. Mökillä vettä tulee omasta kaivosta. Lähin kauppa sijaitsee noin 3 km ja järvi noin 4-5 km päässä, (Hunttijärvi). Mökki on käytettävissä ympäri vuoden ja lemmikit ovat myös sallittuja. Tontti on 3.200m2 ja lähin naapuri sijaitsee noin 100m päässä. Osoite on Niemenkyläntie. Helsinkiin on matkaa 65 km ja Lahteen 35 km Yhteystiedot: puh.040-7002242 tai dejvil@gmail.com.
Huom!!! Joulu 2019 on varattu. T-Denis

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja