Lowrance HOOK 5 Reveal Split Shot (sis.TK)
  • Lowrance HOOK 5 Reveal Split Shot (sis.TK)
399 €

Lowrance HOOK 5 Reveal Split Shot (sis.TK)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 tammikuuta 14:01
Lisätiedot
Täysin uusiutunut yhdistelmälaite Lowrance HOOK Reveal Split Shot 5" helpottaa kalastusta tehokkaan suorituskykynsä ja kaikuluotaustekniikoidensa avulla, kuten automaattisesti säätyvällä kaikuluotaimella, DownScan Imaging -tekniikalla ja parannettu syvänveden suorituskyky.

Uutuutena mukana on myös FishReveal*-toiminto, joka helpottaa kalojen havaitsemista hyödyntämällä Lowrance CHIRP -luotaimen ja DownScan Imaging -tekniikoita yhdellä näytöllä*. Kalastatpa tutuilla tai tuntemattomilla vesillä, löydät parhaat kalapaikat yksityiskohtaisilla C-Map-kartoilla tai voit kartoittaa kartoittamattomia vesiä reaaliajassa Genesis Liven ominaisuuden avulla.

OMINAISUUDET:
- Kalat on helpompi havaita ja tunnistaa FishReveal-toiminnolla, joka yhdistää yhdelle näytölle todistetusti tehokkaan Lowrance CHIRP -luotaimen ja DownScan Imaging -tekniikan erittäin tarkat kuvat kalojen piilopaikoista. Kalat näkyvät erittäin selkeästi näytöllä.
- Automaattisesti säätyvän HOOK Reveal -luotaimen ansiosta voit käyttää enemmän aikaa kalastamiseen ja vähemmän säätöjen tekemiseen. Se säätää automaattisesti asetuksia muuttuvien olosuhteiden mukaan ja takaa siten aina parhaan mahdollisen luotainkuvan.
- 83/200 HDI-kaikuanturi, joka sopii täydellisesti kalastajalle, joka haluaa parhaat näkymät veneen alle, jopa syvemmässä vedessä. Se sisältää CHIRP-luotaimen sekä erittäin tarkat kuvat kalojen piilopaikoista tarjoavan DownScan Imaging -tekniikan.
- Esiladattu maailmanlaajuinen peruskartta
- Lowrance HOOK Revealin helppokäyttöisen ja yksinkertaisen valikon sekä optimoidun näppäimistön avulla voit selata valikoita, valita asetuksia ja käyttää keskeisiä toimintoja helposti ja nopeasti.
- Reaaliaikainen Genesis Live -kartoitus. Luo HOOK Revealin näytöllä mukautetut 30 senttimetrin syvyysvaihtelulla olevat syvyyskäyräkartat tutusta vesistöstä tai kartoittamattomasta vesistöstä reaaliajassa Genesis Liven avulla.
- SolarMAX-näyttö tarjoaa selkeän ja kirkkaan kuvan päivänvalossa kaikissa olosuhteissa ja jopa suorassa auringonvalossa.
- Hook Reveal kaiulla saat perinteisen kalakaikuluotain kuvan ja valokuvamaisen kaikukuvan näkymään päällekkäin samaan kuvaan, jolloin näkymä on todella selkeä ja sekä pohja että kalat erottuvat hienosti kuvasta.

TEKNISET TIEDOT:
Näytön koko: 5 tuumaa
Näytön tarkkuus: 800 × 480 kuvapistettä
Näytön kirkkaus: >1000 NITS
Näytön tyyppi: TFT
Taustavalo: LED, voidaan säätää näytön sekä näppäimien taustavalaistusta
Mediaportit: Micro SD Card(32 gb Max)
Reitit: 100 reittiä, 3000 reittipistettä
Sisäinen antenni: 1 Hz GPS GLONASS WAAS EGNOS MSAS
Kielivaihtoehdot: 31
Vesitiivis: IPX7
Käyttöjännite: 12V (minimi 10,8V maksimi 17V)
Maksimi virran kulutus: 1,25A (13V taustavalo päällä)
Käyttölämpötila: -15+55 celsius astetta
Koko: L 185,7 x K 111,2 x S 112,3 mm
Paino: 540g
Takuu: 24kk

Hinta sisältää Matkahuollon toimituskulun.