MariH
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (212)
Uusimaa
Lohja, Ikkala | Kartta
Luettavaa- Tove Jansson; Seikkailu merenpohjassa
  • Luettavaa- Tove Jansson; Seikkailu merenpohjassa
  • Luettavaa- Tove Jansson; Seikkailu merenpohjassa
  • Kartta
9 €

Luettavaa- Tove Jansson; Seikkailu merenpohjassa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 marraskuuta 16:23
Uusi ja lukematon kirja

Tove Janssonin ensimmäinen julkaistu kirja - Seikkailu Merenpohjassa, jonka hän kirjoitti ja kuvitti 13-vuotiaana! Kirja kuitenkin ilmestyi vasta viisi vuotta myöhemmin.

Maikki, Mauno ja koira ajavat omatekoisella autolla rinnettä alas merenpohjaan. Siellä merenneito vie lapset Näkin luo. Tämä määrää heidät töihin, ruokkimaan mustekalojen poikasia. Lähistöllä vaanivat vaaralliset miekkakalat, mutta onneksi ihmepelastus osuu kohdalle, ja lapset pääsevät takaisin kotiin äidin luo syömään mustekalakeittoa! Nuoren Janssonin tavassa kertoa erottuvat sittemmin muumikirjoista tutuiksi tulleet äkilliset, hullunkuriset juonenkäänteet. Teksti on myöhempien kuvakirjojen tapaan runomuotoinen, ja kuvituksessa on jo sarjakuvan tehokeinoja.

Kirja ilmestyi ensimmäisen kerran yhtaikaa ruotsiksi ja suomeksi vuonna 1933 salanimellä Vera Haij. Nyt julkaistavassa laitoksessa on uusi Sirke Happosen suomennos sekä hänen kirjoittamat taustoittavat jälkisanat.
*~*~*~*~*~*~*
Kirja maksetaan tililleni ja toimitetaan ostajalle postitse, heti kun maksu on tullut perille, viimeistään seuraavana päivänä. Postimaksu ostajalle 5,20e kirjemaksu
Katso ilmoittajan toimitustavat