Juha Wathen
Torin käyttäjä tammikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Viro
Suur-sepa 20-a
159 000 €

Luksushuoneisto kylpyosastolla pärnun keskustasta

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 62 m² Huoneita: 2
Maa: Viro Kaupunki: Pärnu
Lisätiedot
Tarjolla uniikki kohde Pärnun keskustan ja rannan läheisyydestä. Huoneisto on suunniteltu omistajan ehdotusten pohjalta sisältäen normaalista poikkeavia ainutlaatuisia yksityiskohtia. Kohde on ollut vapaa-ajan käytössä kesäisin ja se on kunnoltaan uudenveroinen. Talon ylimmässä 3. kerroksessa oleva asunto on sijainniltaan erinomainen ja kävelyetäisyydellä keskustan kauppoihin, ravintoloihin ja rannalle. Talossa on lisäksi kattoterassi yhteiskäyttöön.

Huoneistossa on korkeat huoneet vinolla kattoratkaisulla. Eteisessä on kivilaatoitus lattiassa, ja muualla on Upoflorin parkettilattiat. Avokeittiössä on pähkinäpuiset kaapistot ja kauniisti integroidut jääkaappipakastin ja astianpesukone sekä keraaminen liesi. Yläkaappien alle sijoitetut valaisimet tuovat lisätunnelmaa ja kaapistojen välitila on kivilaatoilla pinnoitettu.

Sekä keittiössä että olohuoneessa on avarat ikkunat ulos, joiden lasipinnat ovat lattiaan asti. Kaunis yksityiskohta on olohuoneesta lasitiili-ikkuna saunaan tuoden sinne myös lisävaloa. Olohuoneesta on tilava ja katettu parveke ulos, joka sopii vaikka grillaamiseen. Makuuhuoneessa on laadukkaat peilikaapistot, joissa on paljon tilaa vaatteille ja muille tavaroille.

Kokonaan laatoitettu kylpyosasto on normaalia suurempi tila, jossa on laadukkaat Baltecon kylpyhuonekalusteet. Kattoon on asennettu leppäpaneelit ja himmennettävät kattovalaisimet. Baltecon poreamme sisältää vaihtuvan värivalaistuksen ja hierontatoiminnot pohjassa sekä kaksi erillistä selkähierontaa. Suihkukaapissa on myös lukuisia hierontatoimintoja ja radio sisäkaiuttimineen. Saunaan on suunniteltu erikoisräätälöidyt lauteet yksityiskohtineen ledivaloilla sisältäen Harvian kiukaan ja lasitiili-ikkunan olohuoneeseen.

Ota yhteyttä ja hanki ainutlaatuinen luksus-kohde Pärnusta kaikkine mukavuuksineen!
päivisin +358509113611/ Arja, arkisin klo 17 jälkeen +358405447791/ Juha

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin