KAUPPA
279 000 €

Luksushuvila omalla uima-altaalla Alanyan Obassa

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 300 m² Huoneita: 5
Maa: Turkki Kaupunki: Alanya
Lisätiedot
Todella upea 4 makuuhuoneen huvila rauhallisessa kaupunginosassa Obassa Alanyassa, lähellä Dim-jokea, jossa oma uima-allas ja kaunis vuoristonäköala.

Tämä ylellinen ja moderni huvila on ainutlaatuinen, upealla näköalalla, modernilla sisustuksella ja maalaismaisella patiolla. Asuinpinta-alaa on 300m2, huvila, jossa on avoin pohjaratkaisu. Täällä on marmorilattiat, klassiset pylväät, aurinkoiset istuintilat ja suuret lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, jotka tekevät huvilasta valoisan. Avoimen olohuoneen toisessa päässä on moderni keittiö ja kutsuva ruokailutila. Liukuovet johtavat varjostetulle patiolle, josta näkymät uima-altaalle, joka on kuin tehty rentoutumiseen ja seurusteluun. Suuren pääsisäänkäynnin vieressä on wc ja iso makuuhuone, jossa on oma kylpyhuone kauniilla mosaiikilla.
Marmoriportaat johtavat toiseen kerrokseen, jossa on 2 tilavaa makuuhuonetta ja kylpyhuone suihkulla. Täältä on myös pääsy sensaatiomaiselle suljetulle terassille, jossa on avattavat ikkunat. Täällä on paljon tilaa seurusteluun, ja tämä on täydellinen paikka rentoutua helteisen päivän jälkeen rannalla tai uima-altaalla. Terassilta on upeat näkymät Taurus-vuorille ja osittain merelle ja linnalle. Täältä johtaa portaat ylös pyöreään torniin, jossa on tilava makuuhuone.
Tämä upea huvila sijaitsee ihanteellisella paikalla 650m2: n kulma tontilla, jossa kaunis yksityinen uima-allas ja suuri aurinkoterassi. Tontti on pääosin kivitetty, jossa on palmuja ja kaunis perinteinen tiiligrilli. Jos koskaan kyllästyt tähän upeaan huvilaan ja uima-altaalle niin rannalle on vajaat 2 km. Huvilan lähettyvillä on paljon mukavuuksia, kuten kauppoja, ravintoloita ja uusi valtion sairaala, ja se on vain 6 km: n päässä Alanyan vilkkaasta keskustasta. Huvila myydään kalustettuna!