KAUPPA
580 000 €

Luksusvilla 4h+k+allas 366m2 Polop, Costa Blanca

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 366 m² Huoneita: 4
Maa: Espanja Kaupunki: Polop
Lisätiedot
Nämä uudet ylelliset huvilat sijaitsevat viehättävässä Polopin kylässä, vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Altean ja Benidormin hiekkarannoista.

Huviloista on huikea näköala ympäröivään kylään ja vuoristoon. Villat ovat erittäin korkeatasoisesti rakennettuja ja niissä on vakiona mm. ilmastointi sekä lattialämmitys. kaikissa huviloissa on kolme makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta. Jokaisella huvilalla on oma aidattu piha alueensa sekä laaja terassiparveke jolla oma uima-allas. Lisäksi autotalli.

Hinta 580.000 euroa

Kysy lisätietoja!
Tutustumismatka on mukava tapa lähteä tutustumaan Costa Blancan asuntotarjontaan ja löytää se oma lomakoti! Tutustumismatka on aina räätälöity juuri sinulle ja se sisältää majoituksen täysihoidolla, kuljetukset ja kattavat esittelykierrokset kohteissa suomalaisen kiinteistönvälittäjän kanssa.

Meillä sama henkilö palvelee sinua niin kotimaassa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme tukenasi tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet. Kaikki myynnissä olevat kohteet ovat omia toimeksiantojamme! Oma välittäjäsi on luonnollisesti apunasi myös kaupan jälkeen.

Järjestämme myös päivän kestäviä esittelykierroksia. Ota yhteyttä ja varaa omasi!

Kotimaassa myymme asuntoja valtakunnallisen Open Market -brändin alla, ota yhteyttä jos harkitset asuntosi myyntiä!