M-Spa Soho P-SH069 poreallas kuudelle (norm.849,-)
  • M-Spa Soho P-SH069 poreallas kuudelle (norm.849,-)
  • M-Spa Soho P-SH069 poreallas kuudelle (norm.849,-)
  • M-Spa Soho P-SH069 poreallas kuudelle (norm.849,-)
  • M-Spa Soho P-SH069 poreallas kuudelle (norm.849,-)
679 €

M-Spa Soho P-SH069 poreallas kuudelle (norm.849,-)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 elokuuta 17:06
Lisätiedot
Tilavan M-Spa Soho porealtaan käyttöönotto on Plug and Play toiminnon vuoksi todella helppoa, sillä M-Span sähkötoiminen sisäinen ilmapumppu täyttää altaan laidat ainoastaan minuuteissa, jonka jälkeen allas on valmis täytettäväksi vedellä. Helppoa! Kun altaassa on vesi, voidaan vesi tarvittaessa lämmittää altaan omalla sähkölämmittimellä. M-Span oma PTC-vastuslämpöelementti on tehokas ja turvallinen käyttää ja lämmittää veden asetetun lämpötilan mukaan 20 42 °C välillä. Huomaathan, että M-Spa -ulkoporealtaan vesi lämpiää savuttomasti sähköllä, joten altaan käyttö on mukavaa myös tiiviisti asutuilla rivitalo- ja pientaloalueilla. Se on mitä käyttökelpoisin ja näyttävin vaihtoehto esimerkiksi terassille.
Tässä uudessa nelikulmaisessa M-Spa Premium sarjaan kuuluvassa Soho P-SH06 -porealtaassa on upea ja muodikas Mech Fabric kangaspäällys, jonka yläosa on mukavalta tuntuvaa keinonahkaa. Altaassa on helppokäyttöinen langallinen kaukosäädin, jolla ohjataan altaan eri toimintoja - kuten lämmitystä ja poreilua helposti yhdellä kädellä vaikka altaassa löhöten. Kolmitasoisesti säädettävät poreet hierovat ja rentouttavat mukavasti. Altaan 132 Air Jet Massage System -poresuutinta tuottavat poreita tasaisesti koko altaan ympäri. Sisäänrakennetun Ozonator-vedenpuhdistustoiminnon ansiosta klooria tarvitsee käyttää jopa 60 prosenttia vähemmän. Altaan vesi puhdistuu tehokkaasti tehden siitä entistä kirkkaampaa.
Jopa kuudelle kylpijälle soveltuva Soho P-SH06 on neliömuotonsa ansiosta todella tilava ja lisäksi todella hiljainen, sillä altaan laidan sisälle sijoitettu keskusyksikkö on selkeästi ulkopuolisia keskusyksiköitä äänettömämpi. Näin ollen nautitte poreilevasta kylvystä entistäkin enemmän. Käytön kruunaa ajastin, jonka avulla voit ajastaa haluamasi veden lämpötilan jopa 99 tunnin päähän. Lapsilukko takaa turvallisuuden, jottei perheen pienimmät pääse luvatta altaaseen.
Koska poreallasta ei asenneta kiinteästi, sitä voi siirtää aina tarpeen mukaan.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja