Teemu
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Uusimaa
Vihti, Otalampi
Maatila / hevostila lähellä Helsinkiä
  • Maatila / hevostila lähellä Helsinkiä
  • Maatila / hevostila lähellä Helsinkiä
  • Maatila / hevostila lähellä Helsinkiä
  • Maatila / hevostila lähellä Helsinkiä

Maatila / hevostila lähellä Helsinkiä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 2 kesäkuuta 12:12
Lisätiedot
Myydään tai vuokrataan maatila isolla 1,5ha tontilla Vihdin Otalammella hyvien yhteyksien varrella.

Remontoidussa asuintalossa on tilaa isommallekin perheelle tai yrittäjälle. Talossa on kahdessa kerroksessa kolme huonetta. Alakerrassa on remontoitu tupakeittiö, ruokailutila ja olohuone. Lisäksi sieltä löytyy yksi pienempi huone, ikkunallinen vaatehuone, kodinhoitohuone sekä kylpyhuone ja sauna. Kellarikerroksessa on takkahuone omalla uloskäynnillä ja wc-suihkutila. Talon katto ja sadevesijärjestelmät remontoitu täydellisesti toukokuussa 2019.

Pihalla on Salvoksen hirsinen pihasauna ja pieni viihtyisä terassi. Nurmialueilla on tilaa omalle kasvimaalle ja kukkaistutuksille. Tontti on osittain tasainen ja osittain rinteinen, josta löytyy metsikköä ja pieni pelto.

Pihassa hevostalli, josta löytyy kolme säädökset täyttävää hevoskarsinaa ja kaksi pienenmpää ponikarsinaa. Tallissa on eristetty satulahuone, rehuhuone ja pieni pesupilttuu. Tallin ylisillä on lisäksi runsaasti säilytystilaa. Tontilla myös hevosaitaus ja 2012 rakennettu salaojitettu, valaistu ja aidattu ratsastuskenttä.

Pihapiirissä on lisäksi erillinen kylmä vanha vajarakennus noin 100m2, jossa tilaa esimerkiksi heinien ja työkoneiden säilytykselle. Lisäksi pihassa on pieni eristetty rakennus koirille, jonka yhteydessä on koirien ulkotarha

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja