Hobbalot
Mahtipaketti elämyksiä (Elämyslahjat.fi)
  • Mahtipaketti elämyksiä (Elämyslahjat.fi)
  • Mahtipaketti elämyksiä (Elämyslahjat.fi)
  • Mahtipaketti elämyksiä (Elämyslahjat.fi)
  • Mahtipaketti elämyksiä (Elämyslahjat.fi)
  • Kartta
80 €

Mahtipaketti elämyksiä (Elämyslahjat.fi)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 lokakuuta 15:32
Lisätiedot
Yksi paketti kaikkiin elämyksiin

Suosituin ja kattavin elämyspakettimme, joka sisältää 50 huolella valittua erilaista elämystä. Mitä elämyksiä? No kaikkea! Mahtipaketti sisältää laajimman valikoiman elämyksiä ympäri Suomea kaikista kategorioista. Mahtipaketti on koottu niin, että sen saaja löytää varmasti itselleen oikean elämyksen, oli kyse sitten anopista, pikkuveljestä tai rakkaasta. Mahtipaketti on tarkoitettu niihin tilanteisiin, jolloin et ole laisinkaan varma millaisesta elämyksestä saaja saattaisi pitää, ja toisaalta haluat kunnioittaa häntä valinnan vapaudella. Mahtipakettiin olemme koonneet todella monipuolisesti elämyksiä useista eri kaupungeista gourmet-, vesi- ajo-, seikkailu- sekä hemmotteluelämyksiä, jotta elämyksen antaminen olisi mahdollisimman helppoa ja turvallista.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Mahtipakettiin on koottu 50 erilaista elämystä. Elämyksiä on niin vauhdikkaista kokemuksista rauhallisiin ja rentouttaviin hemmotteluhetkiin. Elämykset sijoittuvat monelle eri paikkakunnalle, mikä lisää vapautta lahjan saajalle. Hän saa itse valita yhden elämyksen paketin sisältämistä vaihtoehdoista, juuri sen itselleen mieluisimman sinä hetkenä kun sen haluaa hyödyntää.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Mahtipaketista löytyy lahja jokaiselle, pitipä hän jännityksestä, vauhdista, hyvästä ruoasta tai hemmottelusta. Mahtipaketti on suosituin elämyspakettimme ja se varmin vaihtoehto, kun haluat antaa erilaisen lahjan ja uuden kokemuksen, muttet ole varma lahjan saajan mieltymyksistä.

Katso lisää: https://www.elamyslahjat.fi/lahjat/mahtipaketti-jokaiselle-jotain

Nouto Kampin tai Ison Omenan myyntipisteeltä.