Mahtipaketti naiselle
  • Mahtipaketti naiselle
  • Mahtipaketti naiselle
  • Mahtipaketti naiselle
  • Mahtipaketti naiselle
100 €

Mahtipaketti naiselle

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 lokakuuta 13:58
Lisätiedot
Mahtipaketti naiselle

Mitä lahjaksi naiselle? Tuntuuko sinusta, että puolison, äidin tai hyvän ystävän elämässään ei ole kovinkaan paljon jännitystä, kaipaako hän kenties hemmottelua? Vai onko tilanne niin päin, että puoliso tai hyvä ystäväsi on todellinen hurjapää etkä keksi hänelle mitään erikoista lahjaksi. Jos olet taas jälleen kerran antamassa niitä samoja hajuvesiä lahjaksi, elämyspaketilla voit muuttaa asian!

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Elämyslahjat on koonnut yhteen 50 elämystä, jotka auttavat lahjan saajaa irtautumaan ikävästä arkirutiinista ja tutustumaan jännittävään elämysten maailmaan. Lahjan saaja voi valita yhden elämyksen paketin sisältämistä vaihtoehdoista.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Kun haluat antaa naiselle unohtumattoman lahjan, tämä elämyspaketti on loistolöytö. Pakettiin sisältyy 50 elämystä, joiden joukosta löytyy kaikkea klassisen hieronnan ja Ferrari-ajelun väliltä. Lahja soveltuu tilanteisiin, joissa et ole varma mikä elämys saajaa eniten kiehtoo.

Katso lisää: https://www.elamyslahjat.fi/lahjat/mahtipaketti-naiselle/

Nouto Kampin tai Itiksen myyntipisteeltä.

***

Mikä on Elämyslahjat?

Elämyslahjat myy tavaran sijaan unohtumattomia muistoja. Olemme toimineet vuodesta 2010 lähtien ja meiltä löytyy jo yli 1300 elämyslahjaa. Tutustu lahjaideoihin osoitteessa www.elamyslahjat.fi.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja