Marikki
Torin käyttäjä helmikuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (4)
Uusimaa
Espoo, Iivisniemi | Kartta
Mamas&Papas Baby Bud syöttötuoli 6kk-3v
  • Mamas&Papas Baby Bud syöttötuoli 6kk-3v
  • Mamas&Papas Baby Bud syöttötuoli 6kk-3v
  • Mamas&Papas Baby Bud syöttötuoli 6kk-3v
  • Kartta
40 €

Mamas&Papas Baby Bud syöttötuoli 6kk-3v

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 joulukuuta 19:04
Lisätiedot
Mamas&Papas Baby Bud on helppokäyttöinen syöttötuoli/ korokeistuin joka mahdollistaa yhteisen ruokailuhetken koko perheelle pöydän ääressä. Baby Bud syöttötuoli/korokeistuin on kevyt vaihtoehto perinteiselle syöttötuolille. Baby Bud kiinnitetään normaaliin ruokapöydän tuoliin jolloin se ei vie ylimääräistä tilaa pöydän ympäriltä. Syöttötuolin pehmeä istuinosa on ergonomisesti muotoiltu niin, että tuolia voidaan alkaa käyttämään noin 6kk ikäisestä lähtien. Istuinosa saadaan irrotettua, jolloin tila kasvaa isomalle lapselle.

Baby Bud kiinnitetään normaaliin tuoliin kahdella kiinnitysvyöllä. Istuimen pohjassa olevissa korokejaloissa on lisäksi liukumista estävä pinnoite, joka varmistaa tukevan kiinnittymisen tuoliin. Korokejaloilla syöttötuolin istumakorkeutta saadaan säädettyä lapsen kasvaessa, jolloin tuoli on oikean korkuinen eri ikäisille lapsille. Syöttötuolissa on lisäksi valjaat, joiden avulla lapsi ei pääse nousemaan istuimessa.

Syöttötuolin muotoilun ja toiminnallisuuden suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota puhdistuksen helppouteen; syöttötuolissa ei ole turhia ruokaa kerääviä koloja ja lisäksi pehmutettu istuinosa ja tarjotin on helppo ja nopea irrottaa puhdistusta varten.Tarjottimen etäisyyttä lapsesta saadaan myös säädettyä, jolloin se on oikealla etäisyydellä eri kokoisilla lapsilla.

Tukevuudestaan huolimatta, Baby Bud on kevyt ja helppo siirtää tai ottaa mukaan niin mummolaan, mökille, matkoille kuin ravintolaankin. Istuimessa on erillinen kantokahva liikuttamista varten.

Lisätietoja:

Väri: kirsikka

Ikä: noin 6kk-36 kk
Painoraja: max. 15kg
Koko: 31 x 36.5 x 32 cm (korkeus x leveys x syvyys)
Paino: noin 1.6kg