KAUPPA
HC Pro

Kaupan kaikki ilmoitukset (336)

Vana-Narva mnt 20b
00100
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.hcpro.fi/

Marine kollageeni + hyaluronihappo + c-vitamiinija
  • Marine kollageeni + hyaluronihappo + c-vitamiinija
22 €

Marine kollageeni + hyaluronihappo + c-vitamiinija

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 3 syyskuuta 20:40
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Viisi etua jota voitte odottaa nautittaunne tätä ravintolisää säännöllisesti:

Parantunut iho:

Kollageeni on tärkeä ihon proteiini, joka muodostaa rakennetta ja jousta terveyttä. Säännöllinen kollageenin nauttiminen voi auttaa vähentämään ryppyjä, juonteita ja ihon ikääntymisen merkkejä. Hyaluronihappo auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja pehmeänä, mikä myös auttaa vähentämään ryppyjä.

Terveet nivelet:

Kollageeni on tärkeä proteiini, joka auttaa ylläpitämään nivelet terveinä ja joustavina. Säännöllinen kollageenin nauttiminen voi auttaa vähentämään nivelkipuja ja -tulehduksia.

Parantunut ruokasulatus:

Kollageeni auttaa suojaamaan ruokasulatuskanavaa ja vähentämään tulehduksia. Säännöllinen kollageenin nauttiminen voi auttaa parantamaan ruoansulatuskanavan terveyttä ja edistämään parempaa ruokasulatusta.

Parantunut lihaskunto:

Kollageeni on tärkeä proteiini, joka auttaa ylläpitämään lihasten terveyttä ja joustavuutta. Säännöllinen kollageenin nauttiminen voi auttaa parantamaan lihaskuntoa ja vaadia lihasten palautumista rasituksesta.

Vahvistunut immuunijärjestelmä:

C-vitamiini on tärkeä vitamiini, joka auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää. Säännöllinen C-vitamiinin nauttiminen voi auttaa ehkäisemään infektioita ja parantamaan vastustuskykyä kehonsairauksia vastaan.

OstroVit Marine Collagen + Hyaluronic Acid + C-vitamiini tuote on kolmen aktiivisen aineen yhdistelmä jauheena, joka liuotetaan veteen kookos-persikkamakuisella jauheella. Tuote sisältää mm. kalakollageenin tyypin I peptidejä, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia. Lisäravinne on omistettu kaikille kauniista ja terveestä ihon ulkonäöstä välittäville sekä urheileville, urheilun jälkeen. vammoja tai kovaa harjoittelua.

Täydellinen yhdistelmä - kollageeni, hyaluronihappo ja C-vitamiini.

Tukee nivelterveyttä, hyvä jänteille ja rustolle

Ainesosat, kuten tyypin I merikollageeni, hyaluronihappo ja C-vitamiini yhdessä käytettynä tukevat tuki- ja liikuntaelimistön ja sidekudoksen toimintaa.

Ihon kunnossa ja nuorena pito

Ravintolisän aktiivisten aineiden kompleksilla on positiivinen vaikutus ihon kiinteyteen, kimmoisuuteen ja kireyteen.

Helppo käyttää

Riittää, kun liuotetaan 4 mittalusikallista jauhetta kerran tai kahdesti päivässä veteen ja juo valmis neste.

Herkullinen maku

Persikan hedelmäinen maku kookoksen lisäyksellä tekee säännöllisestä lisäyksestä nautinnon.

Ravintolisän etuja ovat mm:Kollageeni

Se on yksi tärkeimmistä ihmiskehon proteiineista. Se on ihon, jänteiden, luiden ja nivelten perusrakennusaine. Se vaikuttaa sidekudoksen koostumukseen, lujuuteen ja elastisuuteen. Lisääntynyt fyysinen aktiivisuus tehostaa kollageenin hajoamisprosessia, minkä vuoksi sen täydentäminen intensiivisen harjoittelun ja harjoittelun aikana on erittäin tärkeää. Hyödyllisin lisäravintomuoto ovat tyypin I kalan kollageenipeptidit, joihin on lisätty C-vitamiinia.

Hyaluronihappo

Yksi hyaluronihapon suurimmista eduista täydennyksen aikana on positiivinen vaikutus luiden, nivelten ja sidekudoksen toimintaan. Ominaisuuksiensa ansiosta se voi myös lisätä ihon kimmoisuutta, nopeuttaa palautumista vammojen, viiltojen, hankausten tai pehmytkudosvaurioiden jälkeen.

C-vitamiini

Vitamiini, joka tunnetaan monista arvokkaista ominaisuuksistaan. Voimakas antioksidantti. Päävastuussa sidekudoksen ja luiden asianmukaisesta toiminnasta. Valmisteessamme kollageenin lisäyksenä, jonka ansiosta se tukee sen oikeaa synteesiä, millä puolestaan on valtava vaikutus ruston, ikenien, ihon ja hampaiden toimintaan.

Suositeltu käyttö
Liuota yksi annos tuotetta 2500 mg (4 täyttä mittalusikallista) 100 ml:aan vettä. Käytä pakkauksessa olevaa mittakuppia (1 ml). Ota 1-2 annosta päivässä.

Ainesosat
Kalakollageenipeptidit (hydrolysoitu), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), happamuudensäätöaine: sitruunahappo; aromit, hyaluronihappo (natriumhyaluronaatti), punajuurimehutiiviste, makeutusaineet: sukraloosi, asesulfaami K; väri: karoteenit.

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijapapuja, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä.

Vaikuttavat aineet 1 annosta kohden 2500 mg 2 annosta kohti 5000 mg
Kalakollageenipeptidit (hydrolysoitu) 2200 mg 4400
C-vitamiini 80 mg (100 %*) 160 mg (200 %*)
Hyaluronihappo (natriumhyaluronaatti) 40 mg 80 mg
*RI - Referenssin saanti

Ravitsemustiedot 1 annosta kohti 2500 mg 2 annosta kohti 5000 mg:
Energiaa 36 kJ/ 8 kcal 72 kJ/ 16 kcal.
Rasvaa 0 g 0 g.
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0 g 0 g.
Hiilihydraatit 0 g 0 g.
- josta sokereita 0 g 0 g.
Proteiinia 2,2 g 4,4 g.
Suola 0 g 0 g.