Maximilian Granroth
Torin käyttäjä tammikuusta 2019
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (14)
Uusimaa
Helsinki, Helsinki Keskusta - Etu-Töölö
Max Weber: Maailmanuskonnot (2. painos)
  • Max Weber: Maailmanuskonnot (2. painos)
  • Max Weber: Maailmanuskonnot (2. painos)
  • Max Weber: Maailmanuskonnot (2. painos)
15 €

Max Weber: Maailmanuskonnot (2. painos)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 marraskuuta 08:52
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
Tekijä: Max Weber
Suomentanut ja toimittanut: Tapani Hietaniemi
Teos: Maailmanuskonnot ja moderni länsimainen rationaalisuus. Kirjoituksia uskonnonsosiologiasta. Sivilisaatiohistoria-sarja
Kustantaja: Vastapaino
Painovuosi: 2014, 2. painos
Painoasu: sidottu kansipaperein
Kunto: K5
Sivumäärä: 258

(Kuvaus:) Uusintapainos Tapani Hietaniemen kääntämistä Max Weberin klassikkoteksteistä! Max Weber (1864-1920) on kiistaton klassikko talouden, kulttuurin, oikeuden ja uskonnon tutkijana. Hän kirjoitti laajan, idän ja lännen uskontoja vertailevien kulttuurianalyysien kokoelman samaan aikaan kun eurooppalaisen sivilisaation kriisi kulminoitui ensimmäiseen maailmansotaan.

Tähän kokoelmaan on valittu näiden "Uskonnonsosiologisten kirjoitusten" kaikkein tärkeimmät kirjoitukset, jotka ovat myös keskeisimpiä tekstejä Weberin koko tuotannossa. Weber käsitteli esseissään muun muassa uskonnon ja talouden suhdetta, länsimaista rationaalisuutta ja kapitalismia. Modernin länsimaisen rationaliteetin synnyn ja protestanttisen kristillisyyden välinen yhteys käy selväksi. Aasian uskonnoista kirjoittaessaan Weber tarkasteli samalla omaa kulttuuriaan, ja hän oli kiinnostunut uskonnollisen toiminnan vaikutuksesta sivilisaation kehitykseen. Kirjan lopussa on Tapani Hietaniemen laatima johdatus Max Weberin sanastoon ja käsitteistöön, joka avaa erinomaisesti muutakin Weberin ajattelua.

Nouto Etu-Töölöstä tai postitus (postimaksu lisätään hintaan).

Yhteydenotot:
Maximilian Granroth
puh. 040 412 0756
maximilian.granroth@outlook.com
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja