Armi Kvist
Torin käyttäjä huhtikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (1419)
Uusimaa
Espoo, Karakallio | Kartta
Meacham, Ellis K. : Itä-Intian purjehtija
  • Meacham, Ellis K. : Itä-Intian purjehtija
  • Kartta
3 €

Meacham, Ellis K. : Itä-Intian purjehtija

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 huhtikuuta 18:51
Lisätiedot
TEKIJÄ: Meacham, Ellis K.
TEOKSEN NIMI: Itä-Intian purjehtija

Kustantaja: Gummerus
Painovuosi: 1973
Painos: 1
Teoksen kuntoluokitus: hyvä
Kieli: suomi
Sivumäärä: 413
Sidostyyppi: Nidottu
Hinta: 3 euroa nouto Espoo tai lähetyskulut 5,90 eur lisätään hintaan

Merisankari suurten purjelaivojen loistokaudelta.

1800-luvun alku on Englannille meriherruuden luomisen aikaa. Se on myös rohkeitten ja neuvokkaitten merenkävijöitten aikaa.

Percival Merewether on 28. ikävuoteen mennessä ehtinyt antaa kyvyistään niin monta todistetta, että mahtava Itä-Intian Komppania vuonna 1806 luovuttaa hänen komentoonsa laivan. Siten tästä alaluokasta lähteneestä, 16 vuotta nuoruudestaa huolimatta meriä kulkeneesta ja kaikki arvoasteikot läpikäyneestä miehestä tulee nopeakulkuisen fregatti 'Rapidin' kapteeni.

Mutta samalla Percival Merewether saa Komppanialta tehtävän, joka yhtä hyvin voi viedä tuhoon ja kuolemaan kuin kunniaan ja sankaruuteen. Hänen on pelastettava merirosvojen käsiin joutunut brittiläinen hallintomies.

Nuori kapteeni välttyy tuholta, mutta ei taisteluilta. Merirosvojen lisäksi ovat uhkana myös vihollisvaltioitten sotalaivat - ulapoitten omista vaaroista puhumattakaan. Eivätkä kaukaisten merien satamatkaan ole aina merimiehille turvallisia.

Kovaa ja raakaa useammin kuin romanttista - sellaista on tuon purjelaivojen loistokauden merielämä. Mutta sellaisen elämän Percival Merewether on valinnut. Ja päättänyt siinä menestyä. (Takakansiteksti)

Ilmoittajan toimitustavat