Soile
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (11)
Uusimaa
Lohja, Kirkniemi
Melissa Marr - Sala Kavala
  • Melissa Marr - Sala Kavala
  • Kartta
10 €

Melissa Marr - Sala Kavala

Myydään. Ilmoittaja: Soile Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 18:47.
Osasto: Kaunokirjallisuus
Sijainti: Uusimaa - Lohja, Kirkniemi
Hinta: 10 €
Myydään Melissa Marrin kirjoittama Sala Kavala. Kovakantinen teos on ilmestynty 2008. Kerran luettu, joten hyväkuntoinen.

KUVAUS:
Kuolevaisille tuntemattomassa varjojen ja vaarojen maailmassa on alkamassa valtakamppailu. Vuosisatoja vallinnut tasapaino keijuhovien suhteissa on järkkynyt, minkä seurauksena Irial, pimeän hovin hallitsija, joutuu taistelemaan pitääkseen kapinalliset ja haavoittuvaiset keijunsa koossa.

17-vuotias Leslie ei tiedä keijuista eikä niiden juonitteluista yhtään mitään. Kun hän näkee aavemaisen kauniin tatuoinnin olennosta, jolla on silmät ja siivet, hän tuntee vain, että hänen on saatava sellainen. Hän on vakuuttunut siitä, että kuva on symboli muutoksille, joita hän epätoivoisesti kaipaa elämäänsä.

Tatuointi todellakin tuo muassaan muutoksia ei tosin sellaisia, joista Leslie unelmoi, vaan uhkaavia ja vangitsevia. Kuva sitoo Leslien ja Irialin yhteen vetäen tytön yhä syvemmälle vastustamattomaan keijumaailmaan, alttiiksi sen vaaroille...

Melissa Marr jatkaa kirjassa Ilki ihana alkanutta keijutarinaansa pimeällä, lumoavalla kertomuksella viettelyksestä ja sen seurauksista sekä sankaruudesta hetkellä, jolloin sitä vähiten odotetaan.
(http://www.risingshadow.fi/library/book/5704-sala-kavala)

Ilmoittaja on valmis postittamaan tuotteen