Mercedes Benz 420 SEL
  • Mercedes Benz 420 SEL
  • Mercedes Benz 420 SEL
  • Mercedes Benz 420 SEL
15 500 €

Mercedes Benz 420 SEL

Mercedes-Benz 420

Ajoneuvotyyppi: Henkilöauto Ilmoitus jätetty: 10 joulukuuta 16:26
Vuosimalli: 1990 Ilmoitustyyppi: Myydään
Mittarilukema: 340 000 km Auton sijainti: Mäntsälä
Vaihteisto: Automaatti Ajoneuvovero: -
Polttoaine: Bensiini Polttoainekulut: -
Rekisterinumero: - Toimituskulut: -
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Huomioithan, että ajoneuvoverolaskuri on suuntaa-antava eikä välttämättä vastaa todellista arvoa. Todellisen ajoneuvoverotiedon voit saada ottamalla yhteyttä ilmoituksen jättäjään.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Lisätiedot
Melkein täysin uudelleen rakennettu Mercedes Benz w126 420 SEL. Kaikki uusittu/kunnostettu sisältä, päältä ja pellin alta. Lisää kuvia ja videoita pyynnöstä.

Auton hinta ei sisällä rahtikulua, eikä autoveroa. Rahdin hinta riippuu siitä, minne päin Suomea auto tulisi kuljettaa.

Etsimmme, välitämme ja toimitamme juuri asiakkaan toiveiden mukaisia autoja Euroopasta tilauksesta. Laajan yhteistyöverkostomme kautta löydämme varmasti juuri toiveidenne mukaisen menopelin, mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Saamme kuvat ja videot toivomistanne yksityiskohdista helpottamaan ostopäätöstä. Yhteistyökumppanimme koeajavat ja tarkistavat auton tarkkaan ennen toimitusta. Rahti aina kilpailukykyiseen hintaan. Tarvittaessa hoidamme myös auton rekisteröinnin ja katsastuksen. Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla, viestillä, whatsapilla tai sähköpostitse!
Tekniset tiedot
Vetotapa: Takaveto Korimalli: Porrasperä
Teho: - Väri: Musta