Leena Raita
Torin käyttäjä marraskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (8)
Uusimaa
Kirkkonummi, Kirkkonummi Keskus
Metrinen paella / wok pannu
  • Metrinen paella / wok pannu
60 €/pv

Metrinen paella / wok pannu

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 13 tammikuuta 08:42
Kunto: -
Lisätiedot
Metrinen paellapannu vuokrattavana Kirkkonummen keskustassa. Myös kuljetus saattaa olla mahdollinen erillistä korvausta vastaan. Viikonloppu pe-su 100, kaasupullo 50, Pannusta pidätetään 50:n pantti, mikä palautetaan, kun pannu palautetaan jälleenvuokrattavassa kunnossa. Vuokra sisältää sammutuspeitteen vuokran.

Pannu sopii isonkin porukan ruokkimiseen.

Hakusanat; wok paella kaasu puutarhajuhlat muikkupannu muikku muikut tori juhlat paellapannu, muurikka, muurinpohja muurinpohjaletut, opa, keittiö, kaasupullo, sukujuhlat pihajuhlat, partio erä luonto, wokkipannu, vokki spydäri, makkaraperunat,...

Jambalaya on tunnettu cajun-ruoka Louisianasta USA:sta. Ruoalle on ominaista broilerin, lihan ja äyriäisten sekoitus sekä sellerin ja vihreän paprikan maku. Tämä on oivallista tarjottavaa, kun syöjiä on monta: reseptistä riittää 16 hengelle.

2 grillatun broilerin liha
10 pekoniviipaletta
800 g keitettyä kinkkua
12 kabanossimakkaraa
1 kg kuorittuja katkarapuja
1 kg riisiä
4 sipulia
5 valkosipulinkynttä
4 paprikaa, punaisia ja vihreitä
1 nippu varsiselleriä
1 iso nippu persiljaa
2 prk kokonaisia tomaatteja
500 g pakasteherneitä
2 laakerinlehteä
12 kokonaista valkopippuria
2 tl oreganoa
2 tl timjamia
1 tl jauhettua neilikkaa
½ tl cayennepippuria
2 litraa kanalientä

Valmistusohje

1. Kuori ja viipaloi sipulit ja porkkanat. Viipaloi paprikat ja selleri. Paloittele tomaatit, säästä niiden liemi. Suikaloi pekoni. Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi ja makkara sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kuullota pekoni kevyesti pannulla. Lisää sipuli, porkkana ja paprika ja kuullota vielä muutaman minuutin ajan. Purista joukkoon valkosipuli ja lisää tomaatit liemineen. Mausta oreganolla, timjamilla, neilikalla ja cayennepippurilla. Sekoita.

2. Lisää mukaan riisi, sekoita ja kaada päälle kanaliemi. Lisää laakerinlehdet ja valkopippurit ja anna padan hautua folion alla 20 minuuttia. Lisää 10 minuutin kuluttua mukaan makkara ja kinkku.

3. Paloittele broilerinliha ja silppua persilja. Kun keittoajasta on jäljellä 5 minuuttia, on aika lisätä herneet, broileri ja katkaravut. Ripottele padan pinnalle persiljasilppua.

Tarkistathan reseptin ennen valmistusta:-)